На міжнародному пункті пропуску (*Городище*) двоє жителів Дубровицького району, втікаючи від поліцейських, порушили державний кордон та були затримані білоруськими правоохоронцями.

В Дубровиці поліцейські помітили авто Nissan Sunny, який порушив ПДР, а саме без покажчикив поворотів здійснював небезпечні маневри по усій проїзній частини дороги. Екіпаж патрульних намагався зупинити авто, але водій почав утікати у напрямку села Городище до міжнародного пропускного пункту з Республікою Білорусь.

pic

Попри намагання прикордонників зупинити авто, порушникам вдалося проїхати пункт пропуску, після чого їх затримали на території нейтральної зони за допомогою засобів примусової зупинки автомобіля.

Білоруські прикордонники повідомили, що зловмисниками виявилися 28-ми та 25-річний жителі села Великі Озера. Обоє мали зовнішні ознаки алкогольного сп'яніння.

Нині вони перебувають під адміністративним арештом у білоруських правоохоронців. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до двох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Зловмисника, який напав на рівнянина у під'їзді, затримали [ФОТО]

На Рівне нщині затримали четвертого учасника розбійного нападу на АЗС