Інцидент в обласному центрі на вулиці Макарова стався ще п'ятого вересня.

Тут у під‘їзді багатоповерхового будинку 20-річний місцевий житель виявив чоловіка з ножовими пораненнями тіла.

У 46-річного рівнянина, який того вечора повертався додому з роботи, медики діагностували три проникаючі ножові поранення: грудної клітки з ушкодженням діафрагми, шиї та чотири непроникаючих: грудної клітки, губи та щоки. Нині чоловік після тривалого лікування перебуває вдома.

pic

У чоловіка при собі були грошові кошти: 12 доларів США, 400 злотих, 1000 рублів, та дев’ять тисяч гривень. Утім зловмисник їх не забрав. Як зізнається він згодом, не збирався застосовувати ніж, а хотів лише відібрати сумку з грішми. Утім, чоловік почав захищатися, тож молодик дістав ніж і почав наносити ним удари своїй жертві. Невдовзі зловмисник зрозумів, що може бути впійманим, тож залишив гроші і втік.

pic

Пошуки розбійника тривали три місяці. Працівникам карного розшуку таки вдалося встановити особу та віднайти злочинця. 24-річний житель обласного центру, який вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок з проникненням у приміщення, зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

pic

Молодику повідомили про підозру у вчиненні злочину та учора, 20 грудня, суд задовольнив клопотання слідчого та обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

На Рівне нщині затримали четвертого учасника розбійного нападу на АЗС

У Катеринівську колонію наркотики передали в моркві [ФОТО]