Уві сні ми проводимо істотну частину свого життя, тож варто подбати про те, щоб у спальні нас оточували комфортні та красиві меблі. Це стосується не лише ліжка, а й інших предметів обстановки.

Наприклад, такого чудового елемента класичного стилю, як козетка. Ідеться про невеличку канапу, котру зазвичай ставлять біля ліжка з боку ніг.
Вибрати одну з таких вишуканих козеток можна на сайті компанії «Меблева лавка», перейшовши за посиланням http://mebellavka.com.ua/cat_mebel_dlya_spalni.html.

Тут ви також знайдете й інші меблі для спальні, які гармонійно поєднуватимуться у вишуканий затишний інтер’єр. Головне — дотримуватися чітко визначеного стилю.

Невмируща класика — вишуканість та якість
Якщо ви віддаєте перевагу класичному стилю, то можете бути впевненими: він ніколи не вийде з моди та не втратить своєї актуальності. Тож одного разу придбавши якісні та розкішні меблі, потреби в оновленні інтер’єру через чергову зміну модних трендів не виникне.
До основних характеристик класичного стилю належать:
• симетричність, пропорційність, дотримання принципу «золотого перетину»;
• використання натуральних матеріалів при виготовленні меблів та дорогих тканин в оздобленні;
• вишукані форми й складний дизайн;;
• парність предметів обстановки та елементів декору;
• використання арок і колон в інтер’єрі.

Зручна, компактна та елегантна козетка
Козетка чудово впишеться не лише в спальню, а й в інтер’єр вітальні. Адже на цю невеличку канапу зручно сідати, зокрема, щоб вдягнути або зняти взуття. Завдяки компактним розмірам для цього предмета обстановки не знадобиться багато місця, тож його можна розташувати навіть у не дуже просторій вітальні.
Компанія «Меблева лавка» пропонує козетки, виготовлені виключно з натурального дерева — масиву ясена та вільхи. Тож такий виріб матиме не лише вишуканий та елегантний вигляд, вписуючись у всі канони класичного стилю, а й служитиме довго, не втрачаючи з роками своєї ефектної «зовнішності».

Граємо на контрасті
Для оббивки козеток використовують зносостійку тканину. Тож перетягувати такі меблі доведеться хіба що вашим онукам. Можна вибрати колір і візерунок тканини, котрі якнайкраще пасуватимуть інтер’єру кімнати. Бажано поєднати козетку з іншими елементами обстановки у класичному стилі, аби створити єдиний ансамбль.
Вигнуті фігурні ніжки невеличкої канапи роблять її стрункою та витонченою. Можна зіграти на контрасті, поєднавши козетку з масивною дерев’яною шафою для верхнього одягу. А в ансамблі з шикарним класичним ліжком невеличка канапа створить ефект «королівської спальні». Слідкуйте лише за тим, аби колір дерева всіх меблів у кімнаті був однаковим.