Поліцейські розслідують крадіжку коштів та смерть, причетної до злочину жінки.

В обласному центрі вчора, 18 грудня, в обід до 87-річного чоловіка завітала жінка й запропонувала грошову допомогу. Пенсіонеру жінка представилася соціальним працівником.

Жінка розповіла, що держава видала пенсіонерам грошову допомогу і віддавши чоловіку певну суму попросила решту. Коли господар пішов по гроші, "соцпрацівниця" помітила схованку. Згодом, заговоривши жителів будинку, шахрайка викрала із шухляди комоду понад 60 тисяч гривень та покинула оселю.

pic

Через деякий час пенсіонер збагнув щось недобре і кинувся до комоду. Не виявивши там заощаджень, разом із сусідом побігли наздоганяти зловмисницю. Упіймали її у центрі Рівного поблизу одного зі супермаркетів. Усі троє разом повернулися до квартири, звідки викликали поліцію.

pic

Під час розмови зі слідчими жінці стало зле. Правоохоронці викликали медиків і почали одразу надавати першу домедичну допомогу. Але врятувати життя жінці не вдалося.

pic

Ознак насильницької смерті у жінки не виявили, її тіло направили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті.

Відомо, 46-річна жителька села Обава Мукачівського району притягувалася до кримінальної відповідальності за майнові злочини, за що більше десяти років провела у місцях позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

На Рівне нщині врятували трьох людей

Розбійників, які пограбували АЗС в Панталії затримали правоохоронці [ФОТО]