За традицією в День Святого Миколая чемні дітки отримували подарунки. У сучасному світі невеликі сюрпризи готують до свята не лише малюкам, а й дорослим. (*Rivne1.tv*) поцікавився у рівнян, які "миколайчики" вони знайшли під своїми подушками.

Випусковий редактор телеканалу "Рівне 1" Анна Яцук розповіла, що Миколай приніс парфуми. "Напередодні я їх сфотографувала, описала у якій крамниці їх можна знайти і надіслала ці дані Миколаю. Зрозумів, молодець," - розповіла Анна.

pic

Рівнянка Юлія Онофрійчук: "У нас Миколаєм був мій чоловік, він же ж молодий татусь. Тому його чемні дівчата отримали букет тюльпанів та чудові дитячі книжечки) Це перше свято Миколая у нашої малечі, і з цієї причини особливо цінне❤️."

pic

Керівник відділу продакшн "Рівне 1" Надія Фоміна під подушку від Миколая отримала шоколад та ювелірні прикраси.

pic

Інспектор прес-служби УПП в Рівне нській області Оксана Юрченко від Святого в подарунок отримала поїздку в Карпати та лижного інструктора з карвінгу.

pic

Ведуча та бухгалтер телеканалу "Рівне 1" Марія Себастьянович була слухняною та отримала від Миколая квитки на концерт.

pic

Помічник-консультант народного депутата Юлія Голик розповіла, що біля своєї подушки знайшла солодощі і приємні подаруночки, крім того приємні сюрпризи чекали й на роботі. "Мені пощастило, бо мої рідні та друзі вміють створювати справді казкове свято. Наприклад, цьогоріч до нас в офіс завітав справжній Святий Миколай і створив неймовірну святкову атмосферу. Тому даруйте найріднішим емоції, бо це так просто і так важливо," - розповіла Юлія.

pic

Психотерапевт Віталій Гаврилюк святковий день провів в ігровій формі. "Я трохи захворів, то мої головні подарунки цього року - це мандарини, інші фрукти та смачні соки. А от доця отримала під подушку книгу про дитячу кулінарію і її улюблений "кіндер". Їй сподобалося отримувати подарунки, тому вона запропонувала погратися "В Миколая": я лягав спати, а вона була Миколаєм, і я отримав під подушку ляльку і рожеву поні. Потім ми мінялися, і вже я був Миколаєм," - розвів Віталій.

pic

"День Святого Миколая - особливе свято у нашій родині. І починається воно ще тоді, коли ти готуєш подарунки; шукаєш щось особливе, що здивує і порадує кожного. Як мама, можу сказати впевнено, що немає ціннішого подарунку, ніж сповнені радістю очі твоєї дитини. Спостерігати за маленькими рученятками, які намагаються як найшвидше розпакувати свій сюрприз - ось справжнє щастя. Мій подарунок цього року - це здорова родина, любляча сім'я, справжні друзі поряд, робота, яку я люблю і безумовна віра в дива. Звичайно, не обійшлося і без матеріальних приємностей від чоловіка і доньки) але нехай це залишиться секретом. Вітаю всіх зі святом! Миру всім і кохання!" - розповіла керівник відділу продажів телеканалу "Рівне 1" Наталія Леошек.

pic

Непроста то справа - бути таємним агентом самого Святого Миколая

00:00

- Діти, що то за шум у вас?

- Тихо, мам. То ми засаду Миколаю робимо!

01:00

- Мені здається що в коридорі хтось ходить!

- Спи, Андрійко. То Кайя совається)

02:00

- Ой, на балконі двері скрипнули!

- Та спіть вже, то вітер свище.

03:00

- Маааа, підсвіти мені телефоном, бо в темряві не можу під подушкою намацати чи я Миколая не проспала)

- Настя, він обходить дітей починаючи з околиць. До нас ще не дійшов, бо ми в центрі. Спи!

04:00

- Шось під подушкою шелестить!! Ні... Здалось... Ех...

05:00

- Урааааа!!! Святий Миколай існує!! Настя, врубай світло!

- Діти, поспіть ще чуть!

- Ніііііііі)

Пи.Си. Святий Миколай, мені нічого в житті не бракує! Лиш хочу попросити у тебе міцного сну своїм дітям. Ну хоч одну нічку на рік Розповіла нам цікаву історію адміністратор МБК Наталя Лозовська.

pic

Редактор відділу інформації телеканалу "Рівне 1" Олександр Туз від Святого Миколая отримав пасок і коробку цукерок. Пасок щоб тримати себе в формі, а цукерки - навпаки)

pic

Радниця голови РОДА Ірина Михалевич замість подарунку під подушку отримала довгоочікувану відпустку.

pic