Невідомі особи вчинили розбійний напад на автозаправну станцію у селі ((http://rivne1.tv/news/97173)(Панталія)).

Екіпаж патрульної поліції близько другої години ночі сьогодні, 19 грудня, отримали орієнтування про розбій у Дубенському районі.

Оператор АЗС у населеному пункті Панталії до поліції повідомив про те, що троє чоловіків у балаклавах проникли до приміщення, розбивши металопластикові двері. Нападники побили заявника і заволоділи його особистими речами та грішми. Зловмисники діяли швидко та вже за кілька хвилин втекли.

pic

Правоохоронцям вдалося затримати злочинців на автошляху "Рівне -Млинів-Берестечко-Перемишляни". Поліцейські зупинили автомобіль BMW та затримали зловмисників. Ними виявилися жителі Рівне нської області 21-но, 28-ми та 40-ох років.

pic

У салоні авто під сидіннями правоохоронці виявили пістолет та биту, а у багажнику – балаклави. Викрадені кошти поліцейські вилучили у 28-річного пасажира.

pic

Нині затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі готують необхідні матеріали для повідомлення чоловікам про підозру.

pic

За вчинене, молодики, які раніше не потрапляли в поле зору правоохоронців можуть опинитися за ґратами строком до 12 років. Слідчі дії тривають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Чоловік зізнався у вбивстві племінника на Дубенщині

Хотів виграти авто, а потрапив на гачок шахраїв