На Рівненщині будують сучасний спортивно-оздоровчий комплекс. Зводять його у селі Бродниця, що у Зарічненському районі. Планується, що у найближчому майбутньому, тут зможуть займатися спортсмени із усього району. Як проходить будівництво, бачили наші журналісти.

Актова, спортивна, та тренажерна зали. Саме ці приміщення об'єднає в себе сучасний спортивно-оздоровчий комплекс, який будують у селі Бродниця, що у Зарічненському районі. Будівлю вже накрили. Активні роботи нині ведуться середині приміщення.

Потреба у багатофункціональному спортивно-оздоровчому комплексі у районі вже давно, розповідає Вичівський сільський голова. Каже, Бродниця - село спортивне і славиться неабиякими успіхами.

А поки триває будівництво спортивно-оздоровчого комплексу, місцеві спортсмени змушені займатися у Дубровицькому районі, у селі Сварицевичі. Здати об'єкт в експлуатацію мають влітку 2019 року. Будують комплекс за кошти обласного бюджету, програми соціального розвитку та сільської ради.

При зведенні сучасного спорткомплексу, тут зможуть займатися спортсмени із інших міст. Зокрема, Володимирця та Дубровиці. В майбутньому, спортивний об'єкт має усі шанси стати візитівкою всього району.