Більше 50 переломів за 3 дні. Таку статистику озвучили у травмпункті рівненської міської лікарні. Через ожеледицю пацієнтів у них побільшало. Падає кожен третій, кажуть фахівці. Але потрібно робити це вміло, аби не отримати перелом. Як впасти без травм, дивіться далі у сюжеті.

Рівне замело снігом, разом із ним з'явилася ожеледиця. А деякі вулиці подекуди настільки покриті кригою, що встояти на ногах вкрай важко. Тому, аби при падінні не нанести шкоди для свого тіла, потрібно правильно це робити, - розповідає майстер спорту зі змішаних бойових мистецтв Павло Демиденко. Каже, падати звик, адже під час тренувань робити це доводиться часто.

Павло додає, під час падіння удар буде, однак його можна спростити, якщо падати правильно.

Через неправильне падіння та незручне взуття чимало рівнян потрапляють до травмпункту,- кажуть медики. Додають, з 15-го числа до них поступило 108 пацієнтів.

Негода у нашій області ще протримається, - кажуть синоптики. Сильних опадів не обіцяють та сніг ще стоятиме, тому що прогнозують мінусову температуру.

Фахівці кажуть, звісно краще не падати, однак, якщо довелося - то робити це вміло. Адже, якщо ти обізнаний - значить озброєний.