Вирішили відпочити взимку? Для багатьох не секрет, що одним з найпопулярніших є відпочинок в Карпатах. Адже, що може бути краще засніжених гір навколо, неймовірні пейзажі, свіже повітря та релакс для душі .

Все це на вас чекає в прекрасному місці Буковель. Потрапляючи сюди ви немов опиняєтеся в казці – засніжені схили, багато вогників навколо, дерев’яні будиночки та святкова атмосфера. А ще тут кожен знайде собі заняття для душі.

pic



pic

pic

Любите екстрим та відчуття, коли просто перехоплює подих, тоді катання на лижах та сноубордах саме для вас.

pic



pic

Для тих, хто не вміє кататися, але має бажання, є можливість скористатися послугами професійних інструкторів. Вони навчать вас не просто кататися на лижах чи сноубордах, але й не боятися.



pic



pic

Зауважимо, що спуски є різної складності, тому як і професіонали, так і початківці знайдуть собі гору під силу.

pic

pic

Якщо ж ви не хочете кататися, тоді вам також буде чим зайнятися. Ви зможете покататися на оглядовому підйомнику, і при цьому насолоджуватися пейзажами навколо та прогулятися на верхівці гір.



pic

pic



pic

Також, ви зможете приємно провести час в боулінгу або в колибі, повеселитися з друзями на дискотеці або погрітися в карпатських чанах.



pic

pic Якщо ви їдете відпочивати всією сім’єю, тоді вам не потрібно хвилюватися. Адже тут ви знайдете все необхідне: супермаркет, аптека, банкомат, одяг та спорядження напрокат, дитячі кімнати, де ваші малюки весело проведуть час, а ви зможете покататися на лижах або ж ваша дитина також може навчитися завдяки дитячому інструктору.



pic



pic



pic



pic Отож, якщо до цього ви мали сумніви, щодо відпочинку в Карпатах, тоді сміливо збирайте валізи і мерщій відпочивати.