За попередньою інформацією, сьогодні, 17 грудня, близько 22 години рота поліції особливого призначення помітила автомобіль Mercedes, який порушив правила дорожнього руху.

Патрульні вирішили зупинити порушника, але водій пришвидшився і намагався відірватися. Згодом до переслідування приєдналися екіпажі патрульної поліції. Гонитва тривала більше години.

Водій - утікач неодноразово виривався за межі міста, але втекти не зміг тому, що правоохоронці блокували виїзди з Рівного.

Відомо, що на автодорозі Київ-Чоп поблизу Білої Криниці автомобіль-утікач протаранив патрульний транспортний засіб, після чого намагався відірватися від переслідування на вулицях обласного центру.

Гонитва закінчилася на вулиці Басівкутській після того, як патрульні застосували табельну зброю та службовими авто заблокували правопорушника. На місці події працює слідчо-оперативна група. Чоловіка затримали, він спілкується зі слідчим, авто оглядають правоохоронці.

Також відомо, що під час втечі у салоні автомобіля перебували дружина та дитина, дівчинка чотирьох років. Кермувальник спілкуватися із журналістами не захотів. Пояснив лише, що сам із Хмельниччини та їхав до родичів на Закарпаття.

Детальніше дивіться в програмі Патруль на телеканалі Рівне 1.

pic



pic



pic



pic



pic



pic