У Рівному відкрилася виставка новонароджених немовлят. Фотороботи уже прикрашають стіни міського пологового будинку та діагностичного центру.

Лук'яну та Валерії 5 місяців. Сьогодні вони разом зі своїми матусями відвідали виставку де на світлинах вони самі - тільки у віці 14 -ти днів. З моменту фотосесії минуло майже півроку. Матусі кажуть, у захваті від результату. Порівнюють як їх діти змінилися.

Фотограф проету розповідає, що була найпершою, кому матусі повідомляли про свої пологи. Знімкувала дітей впродовж 6 місяців. Жінка каже, що для неї такі проекти є найприємнішими. Додає що почала фотографувати малюків після народження власної доньки.

Катерина розповідає, що кожна робота є особливою. З кожними батьками працювали окремо, підбирали образи їх малечі.

Організаторка проекту розповідає, деякі батьки побоюються фотографувати своїх щойнонароджених дітей та виставляти світлини на показ. Втім, цей проект націлений аби зломати такий стереотип та показати рівнянам, та майбутнім матусям, що це справді красиво.

Виставка постійно діятиме в діагностичному центрі. також рівняни можуть помилуватися світлинами маленьких янголят і у міському пологовому будинку.