До Нового року залишилося зовсім небагато часу, тому потрібно встигнути завершити всі важливі справи, купити подарунки, продумати меню для святкового столу. Що потрібно обов'язково зробити кожному знаку Зодіаку до кінця грудня, щоб зустріти Новий рік в чудовому настрої?

Кінець року - час завершення справ, підведення підсумків, аналізу своїх вчинків, щоб в Новий рік вступити з новими цілями і бажаннями. Щоб почати життя в 2019 році з чистого аркуша, подбайте про те, щоб в старому році ви розлучилися з усіма проблемами і винесли всі важливі уроки.

Овен. Овнам слід сісти і подумати, що їх найбільше турбує і непокоїть і розібратися з цим до настання Нового року. Обов'язково помиріться з родичами і друзями, вибачте всі образи, постарайтеся виправити всі допущені помилки, виконати дані обіцянки, роздати борги. Крім того, обов'язково подбайте про своє здоров'я, щоб не зустрічати Новий рік з болем в горлі або хронічним захворюванням.

Телець Тельцю до кінця грудня потрібно реалізувати давні наміри і завершити розпочаті справи, наприклад, зізнайтеся в коханні дівчині, в яку давно закохані, не відкладайте. Обов'язково проведіть час з близькими, підтримайте їх і дізнайтеся про їхні переживання. Перестаньте злитися на кривдників, відпустіть всі негативні емоції, які тягнуть вас вниз і не дають розвиватися. А ще обов'язково купіть собі те, що давно хочеться, це додасть вам сил і настрою продуктивно завершити всі свої справи.

Близнюки. На завершення року сядьте і подумайте над тим, що було задумано, зроблено, чи задоволені ви собою і результатами своїх дій. Подивіться, хто вас оточує і захистіть себе від заздрісників і поганих людей. Завершіть всі справи, щоб в Новому році за справи взятися з новими силами. Приведіть себе в форму, запишіться в спортзал або тренуйтеся вдома, тоді ваше красиве тіло порадує вас і зміцнить моральний дух.

Рак. Перегляньте свої витрати, виключивши все зайве, ви заощадите пристойну суму на новорічні свята і подарунки близьким. Повірте в себе, позбудьтеся від страхів, комплексів і ризикніть, це допоможе вам досягти того, до чого ви так довго прагнете. Шукайте нові знання, хобі та інтереси, розвивайтеся, це допоможе вам урізноманітнити і наповнити своє життя. Загадайте бажання і постарайтеся виконати його до Нового року.

Лев. Підняти настрій і поринути у вир новорічної метушні, вам допоможе підготовка до свята. Придумайте, де ви будете зустрічати Новий рік 2019, обміркуйте програму і сценарій свята, купіть нові прикраси і прикрасьте свій будинок. Така атмосфера підбадьорить вас і допоможе відволіктися від повсякденної суєти. Також припиніть спілкуватися з людьми, які вам неприємні або після спілкування з якими, ви відчуваєте себе погано, позбавте себе від токсичних відносин.

Діва. Діві перед Новим роком варто переглянути нескінченний список справ і вибрати тільки найважливіші. Виділіть час на те, щоб зайнятися тим, що приносить вам душевне задоволення або просто повалятися на дивані і подивитися улюблену новорічну комедію. Присвятіть цей час собі, подумайте про те, що загадаєте в новорічну ніч, купіть нову сукню, в якій будете почувати себе просто чарівною.

Терези Залиште всі сумніви і станьте рішучіше, це допоможе розширити коло спілкування, обзавестися корисними зв'язками і почати давно задуману справу, яка стане дуже прибутковою. Приділіть час своїй другій половинці, це дозволить вам повернути відносинам колишню пристрасть. Терезам, у яких немає дітей, варто задуматися про поповнення, це ідеальний час.

4 простих правила, які назавжди зроблять ваш ранок добрим

Скорпіон. Щоб позбутися від негативу і поганого настрою, прикрасьте свій будинок і ялинку, постарайтеся не зациклюватися на негативі і навчитися бачити хороше. Зустріньтеся з друзями, сходіть в гості до батьків, зарядіться позитивом і хорошим настроєм, який допоможе вам завершити всі важливі справи.

Стрілець. Вашу невгамовну енергію та бурхливі емоції допоможе приборкати медитація, саме завдяки спокою і зосередженості, ви зможете зібратися і плідно завершити всі важливі справи. Не забувайте про особисте життя, зустріньтеся з друзями, сходіть на побачення, трохи розвійтеся, інакше можете піддатися зневірі і апатії. Напишіть детальний план справ і дотримуйтесь його, так ви не сильно втомитеся і плідно завершите 2018 рік.

Козеріг. Козерогові важливо впоратися з лінню і апатією, зібратися з силами і придумати мотивацію, яка допоможе пережити залишок року і закінчити всі справи. Займіться спортом, навчіться готувати нові страви, почитайте надихаючу книгу, це дозволить вам почерпнути енергію і розслабитися після трудових буднів.

Водолій. Водолію потрібно трохи відволіктися і прийти в себе, тому невелика сімейна подорож, кілька годин в СПА, нова стрижка або оригінальний манікюр цілком можуть змінити ваш настрій. Відчуйте себе коханою, важливою і потрібно, в першу чергу, для самої себе, тоді решта додасться немов за помахом чарівної палички.

Риби. Рибам потрібно виплисти з поганого настрою і змусити себе знову радіти життю. Пройдіться по магазинах, купіть дрібничок для прикраси будинку або сходіть вранці в басейн і розслабтеся. У будь-якому випадку, ви повинні докласти певних зусиль і не загрузнути в негативних думках і проблемах, а легко впоратися з усіма завданнями і в прекрасному настрої зустріти Новий 2019 рік.