Свято для всіх! Рівненські школярі вирішили подарувати гостинці навіть тим, хто живе за сотні кілометрів. Десятки коробок для однолітків та військових що живуть у зоні Операції Об'єднаних сил незабаром поїдуть у селище Кримське. Подарунки планують вручити військові у День святого Миколая. На урочистій лінійці побувала Лідія Снарська.

Четвертокласник Павло Буняк у свої 9 років разом зі однокласниками долучився до волонтерської справи. Діти разом намагалися усілякими способами заробити кошти аби зробити свято для школярів із далекого селища Кримське.

Впродовж двох тижнів усі учні школи старанно працювали: Здавали макулатуру, виготовляли на продаж листівки , та влаштовували ярмарки. Отримані кошти діти витратили на подарунки тим, хто на їхню думку цього потребує.

За словами директора Колегіуму ініціативу до такої благо\ справи діти проявили самі. Каже, турбота людям потрібна завжди. Подарунки вручать не лише школярам , а й військовим, які обороняють кордони.

Особисто в руки подарункові коробки вручали військовим. Підполковник Валерій Басалига каже, для хлопців це буде приємною несподіванкою .

Коробки з подарунка до свого місця призначення потраплять в переддень Святого Миколая.