Таке покарання загрожує мешканцю Дубенщини.

Правоохоронці скерували до суду провадження із обвинуваченнями за вчинення 33-річним жителем села Стовпець вбивства 25-річного Олександра Гордійчука, інспектора групи реагування патрульної поліції Дубенського відділу.

Нагадаємо, що 1 липня до поліції жінка повідомила про те, що на вулиці Шевченка у селі Стовпець у неї виник конфлікт із сусідом. На подію скерували наряд групи реагування у складі двох інспекторів на службовому автомобілі.

Чоловіка патрульні знайшли за місцем проживання, той перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він поводив себе агресивно і схопивши вила наніс удар по автомобілю, а згодом - поліцейському. Правоохоронцям вдалося затримати нападника, який намагався втекти.

25-річного сержанта поліції, госпіталізували із колотими пораненнями плеча, грудної клітки та струсом головного мозку. Медики намагалися врятувати життя поліцейського, однак він впав у кому і дев’ятого липня, не приходячи до тями, помер.

Зловмисник із моменту затримання перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловік й до нині своєї вини не визнає. Йому загрожує довічне позбавлення волі.