"Уста будинку", саме так в Стародавньому Китаї називали вхідні двері. І це не дивно, адже саме вхідні двері є провідником позитивної енергії в наш будинок і виконують функцію захисту. Як правильно розташувати вхідні двері по фен-шуй, щоб не накликати на свій будинок біду?

Ви можете не облаштовувати весь свій будинок за законами фен-шуй, але обов'язково прислухайтеся до порад фахівців, щодо вхідних дверей. Від їх розташування і облаштування залежить здоров'я і успіх всієї родини.

- Не ставте троє дверей по одній стіні, якщо одні з них вхідні. Це дуже небезпечно для здоров'я мешканців будинку, таке розташування призводить до невиліковних хвороб і недуг. Якщо так сталося, то убезпечити себе можна поставивши щільну ширму, таким чином, заблокувавши зону вхідних дверей.

- Над вхідними дверима не повинно бути туалету і ванної кімнати, якщо будинок багатоповерховий. В такому випадку позитивна енергія вашого будинку буде просто змиватися в каналізацію. Перенесіть двері в інше, більш сприятливе місце.

- Мелодія дверного дзвінка повинна бути приємною. Якщо ваш дверний дзвінок викликає у вас масу негативних і неприємних емоцій, терміново його змініть. Відразлива мелодія доставить господарям будинку багато клопоту і проблем.

- Вхідні двері повинні вести в хол або передпокій, але не в житлове приміщення. В такому випадку, в передпокої розсіюється все зайве, а далі циркулює тільки позитивна енергія.

- Не розміщуйте навпроти вхідних дверей туалет або ванну. Якщо так сталося, то щоб себе убезпечити, двері ванної кімнати повинні бути завжди щільно закриті.

- Навпроти вхідних дверей не повинно бути великих вікон. Особливо вікон в підлогу, такі вікна прирівнюються до дверей, а це значить, що позитивна енергія буде проходити крізь ваш будинок транзитом, не затримуючись у ньому.

- Вхідні двері завжди повинні бути чистими і справними. Стан дверей також впливає на позитивну енергію вашого будинку. Двері повинні бути чистими, замки робочими, а петлі не повинні скрипіти. Крім того, також важливо простір біля дверей: поріг, відкоси, стіни, важливо утримувати все в чистоті і порядку.

- Табу на подвійні вхідні двері. Такі двері будуть перешкоджати проникненню в будинок позитивної енергії.

- Вхідні двері не повинні бути повністю металевими. Такі двері повністю блокують надходження позитивної енергії. Металеві двері потрібно обов'язково обшити деревом - це ідеальний матеріал для вхідних дверей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як залучити удачу і щастя або 8 помилок фен-шуй для будинку

Чи можна класти лінолеум на лінолеум: пошук правильного рішення