Ремонт розпочали, а закінчити ніяк не можуть. Майже у самісінькому центрі міста біля багатоквартирного будинку ще чотири місяці тому почали капітальний ремонт сходів. Однак все що вдалося зробити комунальникам - звести одну опорну стіну і залишити безлад, на цьому і все. Люди скаржаться у будинок потрапити неможливо більше того весь бруд стікає у під'їзд. Коли ж завершать роботи дізнавалися наші журналісти.

Це будинок на вулиці Соборна 1а. Восени, за словами мешканців, тут розпочали капітальний ремонт сходів, які ведуть до під'їзду та перукарні. Та комунальники наробили більше безладу, ніж користі, бідкаються жильці.

Люди кажуть, спочатку довго випрошували аби зробили ремонт сходів, бо вони були аварійні.

Аби потрапити у будинок потрібно обходити все навколо, а це близько 100-та метрів. Адже, де були східці - зараз одні руїни та безлад.

Люди стверджують, що неодноразово зверталися до ЖКГ та до цього часу результатів нема. Комунальники у свою чергу розповідають, роботи призупинені через неполадки у проектуванні.

За словами Володимира Лапюка - виконавець робіт обіцяє завершити всі роботи найближчим часом. Наша знімальна група і надалі буде відслідковувати чи дотримаються комунальники свого слова і чи побачать мешканці багатоквартирного будинку - нові сходи.