Фінал конкурсу Mrs Universe 2018, який тривав з 4 по 10 грудня на Філіппінах, визначив володарок головних нагород. Українська діаспора на конкурсі представлена досить потужно, адже окрім Місіс Україна, саме наші землячки отримали титули "Місіс Карпати" та "Місіс Німеччина".

Рівнянка Інна Борунова, яка представляла на конкурсі цілий регіон з титулом "Місіс Карпати", презентувала на конкурсі сукні власного дизайну. Про це на своїй сторінці у Facebook написала Національний директор Mrs Beautiful Women Universe, "Місіс Всесвіт Україна 2017" Юліана Короченцева

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівнянка представлятиме Україну на конкурсі краси на Філіппінах [ФОТО]

"Як Національний директор конкурсу Місіс Всесвіт я шукаю та знаходжу справжні діаманти, здатні засяяти всіма гранями своєї краси та особистості 💎 Вона так сильно цього хотіла!!! Отже світ оцінив її зусилля, почув її історію, дізнався про величезний труд та успіх. Inna Morato - дизайнер вишуканих суконь зшила власноруч всі вбрання, що були представлені нею на конкурсі Міссіс Всісвіт 2018. Творча кутюр'є, сильна жінка, яка голосно заявила про себе на міжнородній арені краси та творчості. Фото бекстейдж міжародного конкурсу, чекаємо на офіційні фото з Філіппін."

Під час конкурсу наша землячка встигла потрапити на сторінки філіппінських газет.

Продемонструвати національне вбрання, створене власноруч.

pic

Та виступити на форумі по боротьбі з домашнім насильством у рамках конкурсу Місіс Всесвіт 2018.

pic

Під час виступу демонстрували ролик команди Mrs Beautiful Women Universe, який закликав звернути увагу на проблеми жінок, які живуть у Прикарпатті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи привезе рівнянка корону Mrs Universe 2018? [ФОТО, ВІДЕО]

Попри насичений графік, Інна Борунова наголошує: "на конкурс приїхали найкращі!"

Як тривали конкурсні дні можна переглянути у офіційних відео-звітах.

Нагадаємо, Інна Борунова виборола інтерконтинентальний титул Mrs Universe Carpathia - це конкурс краси серед жінок Чехії, Словаччини, України, Угорщини, Польщі, Румунії, Сербії та Австрії, тобто країн, яких об'єднують Карпати.