У ході документування протиправної діяльності 18-річного жителя обласного центру поліцейські зафіксували факт збуту ним марихуани.

Слідчі дії правоохоронці проводили у рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України.

Працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівне нській області шостого листопада викрили 18-річного молодика, який збув близько шести грамів елітних сортів марихуани за 300 гривень. Таку ж закупку оперативники провели і в серпні, коли рівнянин вперше продав аналогічний сильнодіючий наркотик.

Досудове розслідування за фактом незаконного збуту наркотичних засобів за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України триває.

Вилучені наркотичні речовини скеровані для проведення експертизи, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема й повідомлення молодику про підозру у вчиненні злочину.

За вчинене 18-річному жителю Рівного, який раніше до кримінальної відповідальності не притягався, відповідно до санкції статті, загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.