Рівненські "Пульсар" та БК-93 "ОШВСМ-РЕГІ" програють в Миколаєві, "Верес" - у Києві, а "Регіна" "познущалась" над "Спортліцеєм"

Баскетбол. Рівне нський Пульсар після втрати своїх лідерів, Д’япи через перехід в Одесу, а Дубнюка через травму зазнав чергової поразки в чемпіонаті україни серед команд суперліги. Цього разу, команда поступилася в Миколаєві тамтешньому муніципальному баскетбольному клубу. В господарів гру зробили Сергій Гладир 24 очки та Олександр Раєвський – 23. У рівнян найкориснішим в атаці був Павло Улянко – 19 пунктів. Через п’ять фолів не змогли завершити матч Дмитро Брянцев, Дмитро Дятловський та Андрій Артимович. Наступну гру Пульсар проведе в Рівному двадцять першого листопада і прийматиме южненський Хімік. Початок о 18 годині.

В продовження теми баскетболу. Через кадрові проблеми, не хапає зірок з неба і дубль Пульсару. В Миколаєві рівняни не дорахувалися своїх лідерів Сергія Маркова та Бориса Королюка. Гра нашої команди трималася, здебільшого, на вдалих діях в атаці Артема Шелухи. На його рахунку 40 очок та 10 підбирань. Не надто результативно провів матч Вадим Коваль, про те, зробив черговий дабл-дабл із 11 очок та стількох же підбирань. Олексій Гусаківський допоміг 11 очками, 4 підбираннями та 3 передачами.

Волейбол. Рівне нська Регіна здобула дві легкі перемоги в черговому турі Чемпіонату України серед команд вищої ліги. Суперник – Спортліцей з Білої Церкви – дебютант змагань, до цього часу не виграв жодного матчу. Регіна цього року також не часто радує своїх прихильників перемогами, адже в міжсезоння команда фактично повністю змінилася. Але серйозного протистояння між двома наймолодшими колективами ліги не вийшло. Регіна, незважаючи на всі експерименти в складі переграла суперниць ніби на тренуванні. Суботній поєдинок завершився в трьох партіях всього за п’ятдесят хвилин 25:10, 25:15 та 25:13. Повторна гра в неділю була аналогічною 25:16, 25:14 та 25:12. Незважаючи на першу в цьому сезоні подвійну перемогу Регіна не змогла покращити своє турнірне становище, рівнянки як і раніше шості, нижче – лише Спортліцей.

Футбол. Рівне нський Верес не зміг на виїзді перемогти столичну Оболонь-2 в черговому турі Чемпіонату України серед команд другої ліги. На двадцятій хвилині гол у ворота киян забив Михайло Сергійчук, але вже за чотирнадцять хвилин господарі відігралися. Переможний м’яч Оболонь-2 забила на вісімдесят четвертій хвилині гри. В турнірній таблиці Верес з двадцяти чотирма очками посідає восьме місце. Останній офіційний домашній поєдинок в цьому календарному році Верес проведе двадцять першого листопада і прийматиме Єдність з Плисок.