Сьогодні, 2 грудня, філіями ДП «Рівненський облавтодор» продовжуються роботи по обробці доріг місцевого значення по всій території Рівненської області.

Наразі всі дороги та шляхи є проїзними. Фактів критичної ожеледі, чи снігових предметів не виявлено.

Диспетчерська служба зараз працює в посиленому режимі. Дорожники постійно проводять моніторинг стану дорожнього покриття, а також налагодили обмін інформацією з іншими оперативними службами та органами влади, аби оперативно реагувати на зміни погодних умов і дорожньої обстановки.

- Звертаємося до водіїв, і просимо зважати на фактор погоди, не експлуатувати авто з літніми покришками, або неналежним протектором. Під час планування поїздок запланувати більше часу ніж в літній період, обирати безпечну швидкість, дистанцію і інтервал руху, утримуватись від маневрування, яке може бути небезпечним, в населених пунктах, та передпішохідними переходами знижувати швидкість. Адже часто самовпевненість, чи переоцінка водіями своїх навичок чи автомобіля призводять до дорожньо-транспортних пригод, а також наражають на небезпеку інших учасників дорожнього руху, -сказав помічник директора ДП «Рівне нський облавтодор» Дмитро Леонтіюк.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic