Черговий тур обласного спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона», що триває на Рівненщині, пройшов у Корецькому районі.

До школярів Сторожівського НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» завітав чемпіон України з регбі-15, гравець регбійного клубу «Рівне » Андрій Бондарчук.

Спілкування зі спортсменом викликало у дітей, та й у педагогів також, неабиякий інтерес. Дебютант «Розминки від чемпіона» невимушено поспілкувався зі школярами. Він охоче розказав про правила гри в регбі і тренування професійних атлетів, та й взагалі особливості розвитку цього виду спорту в Україні та світі. Учні з цікавістю розглядали нагороди чемпіона, задавали багато питань. Тож, розминку під його керівництвом діти робили із задоволенням, старанно виконуючи вправи.

Також Андрій запропонував місцевим школярам пройти практичний курс з гри в регбі. Юнаки та дівчата вправлялися з досі незвичним для них м’ячем. А ще вони позмагалися між собою у регбійних «сутичках». Потім регбіст ще довго роздавав дітлахам автографи та фотографувався з ними.

Спортсмен також вручив призи від Відділення Національного олімпійського комітету у Рівне нській області переможцям конкурсу малюнка на спортивну тематику, який пройшов у школі з нагоди «Розминки від чемпіона». Всім учасникам заходу дісталися сувеніри від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради.