Те, як ми одягаємося відображає наш особистий стиль і особливості характеру. Одяг може бути не тільки модним, але і впливати на наше самопочуття і настрій. Дізнайтеся, який одяг погано впливає на енергетику людини і руйнує її біополе, і позбудьтеся від неї скоріше.

Як стверджують біоенергетики, кожна річ має свою енергетику. Є вона і у одягу.

Одяг «з чужого плеча»

Біоенергетики кажуть про те, що одяг буквально «вбирає» і «зчитує» енергетику свого господаря - його думки, настрій, емоції, переживання і зберігає їх. Якщо ви не знаєте, хто до вас носив цей одяг, не слід його купувати і носити, це вбереже вас від руйнування власного біополя

Одяг померлої людини

Екстрасенси і біоенергетики радять не носити одяг і прикраси померлої людини, особливо тих, хто трагічно загинув, чиє життя обірвалося раптово, хто тяжко хворів перед смертю.

Одяг, з яким пов'язані неприємні події вашого життя

Неприємні спогади психологічно залишають свій відбиток і на одязі. Якщо з вами сталося щось негативне, неприємне, надягаючи одяг, в якому ви були в той день, ви будете мимоволі переноситься думками в неприємну подію.

Що розповість рік народження про ваш характер?

Одяг, яким вам не подобається

Одяг, в якому ви відчуваєте себе незатишно психологічно впливає на ваш настрій і впевненість в собі. Нехай ця сукня і створена за останнім писком моди, але якщо вам в ній некомфортно, не потрібно її носити.

Монохромний одяг

У психології існує таке поняття, як кольоротерапія - кожен колір робить свій певний вплив на настрій людини, допомагаючи розкриватися з різних сторін і граней. Якщо у вашому гардеробі переважають наряди одного кольору, розбавте його іншими відтінками, не бійтеся змінюватися і ваше життя заграє новими фарбами.