Ось уже наближається Новий рік 2019, який по фен-шуй обіцяє бути спокійним. Новий рік 2019 - це рік Жовтої Земляної Свині, тому головним кольором в наступаючому році буде жовтий, а елементом - Земля. Які ж талісмани фен-шуй обов'язково повинні бути в кожному домі в Новому році 2019?

Фігурка жовтої свині в наступаючому році повинна бути в кожному домі: вона стане сильним талісманом фен-шуй. Особливо гарний такий талісман для активізації сектора грошей: поставте Жовту свинку-скарбничку, в яку в новорічну ніч киньте першу золоту монетку.

Акваріум із золотими рибками

Риба в китайському вченні - символ достатку, тому обов'язково розмістіть в своєму будинку акваріум середнього розміру, в якому заведіть дев'ять рибок: вісім золотих і одну чорну. Такий символ буде залучати багатство, а в майбутньому році вас обійдуть стороною фінансові проблеми.

Трьохлапа жаба

Така жабка зазвичай тримає в роті монетки і також є сильним талісманом для залучення грошей, тому її місце - у вітальні або коридорі. Не можна ставити трьохлапу жабку в спальні, дитячій, кухні або ванній.

5 небезпек 2019 року: які неприємності підклала нам Жовта Свиня

Хоттей, що сміється

Це один з богів благополуччя в родині, тому фігурка веселого старого Хоттея принесе в ваш дім достаток, щастя і веселощі. Так як в рік Свині є символ Земля, то вибирати фігурку Хоттея потрібно з природних матеріалів, краще з глини, каменю або дерева.

Грошове дерево

Грошове дерево, може стати сильним талісманом багатства за умови, що вам його не подаровано. Так, щоб грошове дерево «працювало», потрібно його купити. Для активізації талісмана закопайте в грунт під ним чотири золоті монетки, а на крону можете повісити кілька червоних атласних стрічок.

Мідні дзвіночки

Придбайте два ідентичних мідних дзвіночка, зв'яжіть їх червоною стрічкою і розмістіть там, де ви найчастіше перебуваєте: це буде залучати до вас удачу і успіх.

Пара птахів

Пара голубів, качок-мандаринок або інших птахів - це сильний талісман любові і сімейного благополуччя. Виберіть талісман, виготовлений з металу або дерева, щоб посилити його енергетику в рік Свині.

Зображення сосни

У вченні фен-шуй сосна - одна з найсильніших талісманів здоров'я і довголіття. Вибирайте саме гарне зображення дерева, наприклад, картину або фотографію, і розмістіть його в східному напрямку вашого житла незалежно від того, на яку кімнату воно припадає.