У новорічну ніч, загадуючи бажання, кожен з нас чекає, що наступний рік принесе тільки щастя і радість. На жаль, труднощі та проблеми неминучі, але з ними можна легко впоратися, якщо знати про них заздалегідь. Які ж неприємності готує 2019 рік?

На перший погляд, Свиня дуже добра і щедра тварина, але у цих якостей є і зворотна сторона. Ця тварина досить непередбачувана і її доброта може обернутися безвідмовністю, а щедрість - марнотратством, тому будьте стримані в своїх бажаннях, але наполегливі в своїх мріях.

Що потрібно знати, щоб уникнути неприємностей в рік Земляної Свині?

Свиня може нагородити людей не тільки добротою і щедрістю, а й марнотратством і любов'ю до дорогих дрібничок. Непомірність в розтраті грошових коштів може обернутися великими проблемами, тому ретельно плануйте свій бюджет і покупки, особливо дорогі, обговорюйте з близькими людьми, можливо, вони розкриють вам очі на багато речей. Ні в якому разі не беріть грошей в борг, щоб купити якусь річ, особливо не першої необхідності.

Витрачати гроші в 2019 році потрібно в разі потреби і за можливості, але дивіться, щоб ваша економність не перетворилися на жадібність, не варто відмовляти собі у всіх благах і радощах, заради того, щоб заощадити, інакше ви отримаєте протилежний ефект і весь рік проведете в безгрошів'ї.

Символ 2019 року дуже сприяє довірі, однак будьте обережні, не розповідайте завчасно про свої плани, інакше доброзичливці зроблять все, щоб перешкодити вам досягти наміченого. Перевіряйте важливі папери і договори, не пускайте важливі справи на самоплив і не перекладайте відповідальність на інших, тому що відповідати в кінцевому підсумку доведеться вам. Будьте зосереджені і уважні, особливо якщо справа стосується бізнесу і великих сум грошей.

У 2019 стихією буде Земля, а це означає нестабільність, тому будьте готові як до зльотів, так і до падінь. Щоб максимально убезпечити себе від невдач, прислухайтеся до своєї інтуїції і не довіряйте чужим порадам. Крім того, звертайте увагу на знаки, вони допоможуть вам уникнути багатьох помилок.

Прикмети про гроші в борг: як займати і віддавати, щоб гроші прибували

Символ наступаючого року - Жовта Свиня, а енергетика жовтого кольору може негативно позначитися на вашому здоров'ї. Особливо уважними слід бути людям з хронічними захворюваннями, рекомендується проводити профілактику і стежити за здоров'ям, щоб не провокувати ускладнення або погіршення здоров'я. При будь-яких змінах стану, слід звертатися до лікаря і здати аналізи.