Близько 14 години 20 листопада до поліції повідомив оперативний черговий військової служби, що на території Рівненського загальновійськового полігону внаслідок вибуху невідомого боєприпасу ((http://rivne1.tv/news/96401)(травмувався 19-річний солдат.))

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що на території полігону проводилися навчання. Під час зупинки колони транспортних засобів для контрольного огляду стався вибух, у результаті якого осколкові поранення передпліччя отримав 19-річний солдат, житель Дубровиці.

За результатами огляду місця події працівниками вибохтехнічного відділу ГУНП встановлено, що вибухнув артилерійський снаряд. Вилучені його осколки відправлені для проведення експертизи.

За фактом недбалого ставлення до військової служби, що спричинило тяжкі наслідки, розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 425 Кримінального кодексу України, в рамках якого встановлюються усі обставини події. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.