У райцентрі Житомирщини поліція оперативно затримала чоловіка, який обікрав кафе.

Гостюючи у м. Баранівці, 42-річний житель Рівне нщини викрав касу з місцевого кафе-бару. Правоохоронці затримали спритника просто на автобусній станції, звідки він планував їхати далі. Як виявилось під час перевірки, затриманий розшукувався рівненськими колегами за вчинення низки аналогічних злочинів.

Близько 16-ї години до Баранівського відділення поліції звернулась працівниця одного із кафе райцентру із повідомленням про крадіжку. За словами заявниці, невідомий чоловік викрав виручку на загальну суму понад 11 тисяч гривень.

Обставини злочину з’ясовували працівники слідчо-оперативної групи. Жінка поділилась своїми підозрами і розповіла про незнайомого їй відвідувача, який прийшов до закладу годину тому. Чоловік зробив замовлення, а потім кудись зник, вочевидь, прихопивши із собою касу.

– Від заявниці поліцейські отримали зовнішні прикмети підозрілого відвідувача. Ми припустили, що це може бути немісцевий житель. А відтак були організовані відповідні розшукові заходи. Також ми оперативно переглянули записи камер відеоспостереження і за їх допомогою відстежили напрямок руху підозрюваного, - розповів начальник Баранівського відділення поліції Олексій Гнатюк.

На місцевій автостанції працівники слідчого підрозділу вчасно помітили чоловіка, який за прикметами був схожий на розшукуваного. Чоловік як раз заходив у салон рейсового автобусу. Під час зовнішнього огляду у, як з’ясувалось, 42-річного жителя Рівне нщини, була виявлена та вилучена сума, викрадена з кафе. Свою причетність до злочину чоловік визнав.

За його словами, у Баранівку він приїхав на гостини до своєї знайомої.

– У ході подальшої перевірки було встановлено також, що затриманий розшукувався нашими колегами з Рівне нської області як підозрюваний у причетності до близько десятка крадіжок. Відтак чоловіка ми передали тамтешнім поліцейським, - повідомив Олексій Гнатюк.

Водночас за фактом крадіжки (ст.185 ККУ) з кафе-бару на Житомирщині також розпочато відповідне кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.