Щоб гроші примножувалися, потрібно їх правильно зберігати і для цього не підійде проста коробка або конверт. Як правильно вибрати скарбничку і що потрібно знати, відкладаючи гроші, щоб швидко накопичити певну суму?

Ще наші предки наділяли скарбничку магічними властивостями і вважали, що вона здатна притягувати енергію грошей, впливати на достаток всієї родини, але для цього необхідно знати деякі секрети.

- Скарбничка у вигляді тварини має певне значення, Так, наприклад, скарбничка у вигляді свинки допоможе вам накопичити велику суму, собака - захистить ваші гроші від крадіжки, кіт - збільшить ваші кошти в кілька разів, а сова - допоможе мудро розпорядитися накопиченими фінансами.

- Скарбничку потрібно купувати в період зростаючого місяця - це найсприятливіший час, тоді ваші фінанси дійсно зможуть збільшуватися.

- У скарбничку слід класти не тільки копійки, обов'язково помістіть в неї якийсь із цих предметів: волоський горіх, паличку кориці, горошинку чорного перцю або маленький мішечок з м'ятою.

- Скарбничка ніколи не повинна пустувати, навіть якщо ви забираєте з неї гроші, обов'язково залиште кілька монет, саме вони притягують грошову енергію. Ніколи не кладіть у скарбничку гроші в поганому настрої, візуалізуйте те, на що ви збираєтеся витратити накопичені кошти: нова сукня, навчання або відпустка.

- Ніколи не кладіть у скарбничку гроші, які ви знайшли, такі гроші підуть так само швидко, як і прийшли, а разом з ними підуть і всі ваші заощадження. "Шалені" гроші потрібно відразу ж витратити до останньої копійки, бажано, навіть не заносячи їх в свій будинок.

- Ніколи не зберігайте гроші під матрацом, в книгах або в коробках, так як ви блокуєте їх енергію і вони не можуть вплинути на матеріальний стан і збільшити ваш достаток.

- Скарбничку можна не тільки купити, ви можете самостійно зшити грошовий мішок. Він повинен бути червоного або зеленого кольору з хорошої тканини, в мішечок киньте кілька монет і пов'яжіть червоною стрічкою, саме червоний колір сприяє швидкому накопиченню коштів.

- У гаманці завжди тримайте "нерозмінну" купюру. Виберіть будь-яку купюру і завжди носіть її в гаманці, але ніколи не витрачайте - це талісман, який буде притягувати до вас енергію грошей.

- На зростаючому місяці обов'язково перерахуйте гроші в своїй скарбничці або гаманці, нехай світло місяця впаде на купюри. Такий ритуал сприяє поліпшенню фінансового стану і швидкому накопиченню грошей.