Вчора, 12 листопада вночі під час поверхневої перевірки інспектори роти тактико-оперативного реагування на вулиці Київський виявили згорток з речовиною зеленого кольору, ймовірно наркотичного походження, виявили у 24-річного рівнянина.

Також, паперовий згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження, та пристрій для вживання наркотичних речовин з нашаруванням смолянистої невідомої речовини коричневого кольору вилучався у 21-річного рівнянина та два паперових згортки з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження, яка ззовні схожа на наркотичну, у 16- річного рівнянина на вулиці Декабристів.

В одному з розважальних закладів сарненські патрульні виявили в 41-річного громадянина паперовий згорток в якому була кристалічна порошкоподібна речовина, ззовні схожа на наркотичну.

А у Рівному на Богоявленський затримали 38-річного чоловіка з 3 шприцами з речовиною бурого кольору.

Усіх, ймовірно, причетних до наркозлочинів передали слідчим для з'ясування усіх обставин подій.

За усіма фактами розпочате досудове розслідування за ч.1 ст.309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту)

Про це повідомляє патрульна поліція Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic