Людині завжди цікаво зазирнути в майбутнє і минуле. Є ознаки, які допоможуть вам зрозуміти, можливо, ваша досвідчена душа приходить в цей світ вже не в перший раз.

Вічна суперечка езотериків і вчених про те, чи існує життя після смерті і чи можливо, що наша душа вічна і приходить в цей світ не один раз. Наука езотерика говорить про те, що є старі душі, які вже багато разів втілювалися в людському тілі, проходили безліч реінкарнацій, встигли побувати в різних іпостасях (бути воїном, учителем, хліборобом і т.д.) І жити в різні часи. Переходячи з втілення у втілення душа «накопичує» досвід минулих життів, за цими ознаками можна визначити, що ваша душа не новачок в цьому світі і приходить в нього вже не вперше.

Ви вмієте «читати» людину наскрізь

Ви не раз помічали, що вмієте на інтуїтивному рівні відчувати, яка перед вами людина. Навіть недовго поговоривши з незнайомцем, ви можете прочитати його, як книгу і зрозуміти, що з себе представляє співрозмовник, уявити його образ життя і вирішити для себе, чи можна йому довіряти. Ви тонко відчуваєте брехню і інтуїтивно знаєте, що в нього на думці насправді.

Ви цінуєте самотність

Ви не страждаєте від того, якщо доводиться подовгу залишатися наодинці, навіть навпаки, вам комфортніше в тиші і спокої, ви вмієте розуміти щастя самотності, а галасливі компанії стомлюють вас. Ви вмієте цінувати час і знаєте, чим корисним зайняти себе, наприклад, прочитати книгу і отримати нові знання набагато приємніше, ніж цілий день ходити по магазинах.

У вас немає гордині

Ви не амбіційна людина, вам не потрібні вершини і громадські визнання власного «Я», ви не любите бути в центрі уваги, а скоріше навпаки, вважаєте за краще скромно сидіти осторонь. І це не тому, що вам нема чого сказати і нічим поділитися з оточуючими, просто у вас є розуміння того, що вам нема чого щось комусь доводити. Ви все знаєте про себе: що приносить вам радість, до чого прагне ваша душа, вам не потрібні оцінки і схвалення оточуючих.

Чому не можна вбивати домашніх павуків: 13 хороших прикмет про павуків

Ви не ображаєтесь і з легкістю прощаєте образи

Ви не вмієте ображатися, так як розумієте, що образи притаманні людям зі слабкою психікою, що образи несуть негативну енергетику і перш за все, відображаються на здоров'ї та самопочутті того, хто ображається. Звичайно, вам, як і кожній живій людині, притаманне вираз емоцій, але ви вмієте зберігати спокій і впевненість і управляти власними емоціями, відпускаючи події в минуле.

Ви приймаєте світ і людей такими, якими вони є

Ви дозволяєте людям бути такими, як вони є, не пред'являєте до них претензій і не критикуєте за іншу віру, стиль одягу, думки, судження і т.д. Ви розумієте, що світ багатогранний і кожна людина вільна проявляти свою точку зору, нехай і абсолютно відмінну від вашої.

Ви терплячі і вмієте чекати

Тільки древнім душам зрозумілий сенс приказки «Всьому свій час». Ви не квапите події, вмієте чекати, тому що розумієте, що кращий момент ще не настав.

У вас філософський погляд на життя

Ще з дитинства ви помічали, що вас вважають мудрим не по роках, часом дорослі дивувалися вашому філософському відношенню до багатьох речей, вашому терпінню і мудрості, впевненості і чесному відношенню до життя і людей. Багато людей відчувають ваш внутрішній спокій і збалансованість і звертаються до вас за порадою, як до психолога, тому що знають, що завжди отримають від вас зважену, чесну і справедливу пораду, як вчинити в будь-якій ситуації.