Автомобіль-двійник виявили сьогодні, 12 листопада, під час рейду.

В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху сьогодні під час спільного рейду працівники відділу безпеки дорожнього руху разом з Інспекторами управління Укртрансбезпеки у Рівне нській області в смт. Клевань за порушення п.11.5 ПДР України, згідно ст.35 ЗУ “Про Національну поліцію”зупинили маршрутний т.з. MERСEDES – BENZ 614D. Він рухався по маршруту Рівне – Клевань та здійснював перевезення 12 пасажирів.

При перевірці документів та звірці номера шасі, інспектори встановили, що номер шасі не відповідають записам в реєстраційному документі та в автоматизованій пошуковій системі, а дублююча табличка з боку водія закріплена кустарним способом.

Дозвільні документи на перевезення пасажирів були відсутні взагалі. На місце події викликали слідчих

А інспектори управління Укртрансбезпеки в Рівне нський області в свою чергу склали на водія автобуса протокол про адміністративне правопорушення, що передбачене ч.1 ст.164 КУпАП, а саме здійснення господарської діяльності з надання послуг по перевезенню пасажирів не маючи ліцензії та не будучи зареєстрованим як суб’єкт господарювання, штрафна санкція складає 17000-34000 гривень.

Про це інформує патрульна поліція Рівне нської області.