Планети впливають не тільки на долю людини, але і на її характер. В астрології є миролюбні знаки Зодіаку, а є справжні тирани. Який знак зодіаку найжорстокіший серед чоловіки?

Одні люди спокійно реагують на стрес і критику, інші вибухають з найменшого приводу. Від представників яких знаків Зодіаку краще триматися подалі, щоб не зіпсувати собі життя?

Овен Овни - доброзичливі і відкриті, коли в гарному настрої. Якщо ж щось йде не так, представники цього знаку Зодіаку поводяться агресивно. Вони заводяться з пів обороту і їх гнів руйнівний. Вони можуть наговорити дурниць і гидот, використовуючи нецензурну лайку і навіть влаштувати бійку. Після сварки вони перегорають і знову стають хорошими партнерами.

Діва Діви дуже прискіпливі по відношенню до інших людей. Особливо від цього страждають їхні близькі. Вони постійно критикують, вимагають контролю кожного кроку. Вони «з'їдять» свою половинку за будь-яку витрачену зайву копійку. Вони повільно перетворюють життя своєї дружини в пекло. Саме серед них найбільше чоловіків-тиранів. У гніві вони страшні. На людях же вони будуть здаватися хорошими чоловіками.

Рак Раки невпевнені в собі і цим вони будуть отруювати життя своїй дружині. Зовні - сильні, вони ображаються на будь-яку дрібницю. Саме Рак не буде з вами говорити тижнями або тихесенько мстити. Рак - ревнивий. Він може наламати дров. Він дуже прив'язується до другої половинки і, коли та йде від нього, не витримуючи тиранії, він може роками переслідувати її, залякуючи і погрожуючи.

Скорпіон Скорпіони - дуже підступні. Вони можуть посміхатися вам в обличчя, придумуючи план помсти. Вони шалено злопам'ятні і будь-яку образу носять в собі роками. У пориві гніву вони принижують свою половинку, не шкодуючи слів. При цьому вони довго будуть збирати образи, щоб в один момент почати грандіозний скандал. Вони не пробачать зради і зажадають абсолютного підпорядкування від дружини і дітей.