9 листопада до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в 9-ти поверховому житловому будинку в місті Рівне по вулиці Київській, 44.

За вказаною адресою негайно виїхали чергові підрозділи 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин, а також оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС області.

На місці рятувальники встановили, що на сходовій клітинв між п'ятим та шостим поверхами горить електрощитова та кабелі в шахті. Через пожежу виникло сильне задимлення сходових маршів багатоповерхівки, рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Існувала реальна загроза поширення полум’я на вищі поверхи та житлові приміщення. На гасіння пожежі вогнеборці подали два водяні стволи.

Тим часом, із задимленого середовища працівники ДСНС в складі трьох ланок газодимозахисників провели евакуацію мешканців будинку, та врятували 3 дорослих та 9 дітей, під час пожежі термічні опіки обличчя та рук отримала мешкана будинку, яка була госпіталізована у опікове відділення міської лікарні.

О 16:05 пожежа була локалізована, а о 16:30 – ліквідована. Наразі причина пожежі встановлюється.

До ліквідації пожежі було залучено 25 рятувальників та 5 одиниць техніки ДСНС.



pic



pic



pic



pic