У приміщенні Здолбунівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості 8 листопада відбувся міні-ярмарок вакансій.

На ньому були представлені вакансії «інженер в галузі зв’язку», «електромонтер лінійних споруд електрозв’язку та проводового мовлення», «кабельник-спаювальник» Рівне нської філії ПАТ «Укртелеком».

Начальник відділу управління персоналом та організаційного розвитку Світлана Жильчук та начальник станційно-лінійної дільниці № 6 м. Здолбунів Олександр Доманюк розповіли присутнім про сферу послуг, які надає підприємство, рівень заробітної плати, умови праці, специфіку роботи та ін. Роботодавці відповіли на всі запитання, роз’яснили соціальну політику своєї організації. Зацікавленим особам було запропоновано відвідати Здолбунівську станційно-лінійну дільницю Рівне нської філії ПАТ «Укртелеком» та безпосередньо ознайомитись з потенційним робочим місцем.

Метою заходу було забезпечення прямого контакту роботодавця та шукача роботи, швидкого доступу до зайнятості безробітного населення, підвищення мотивації до праці та, як результат, укомплектування вакансій.