Нумерологія - це наука, яка за допомогою чисел може розповісти не тільки про характер, але і про ваше майбутнє. Як змінюється життя жінки, після того, як вона змінить дівоче прізвище на прізвище чоловіка?

Виявляється, прізвище має великий вплив на долю людини. Нумерологи стверджують, що змінивши прізвище, ваше життя може піти зовсім за іншим сценарієм.

Визначаємо енергію прізвища

Щоб розрахувати енергію вашого нового прізвища потрібно, спираючись на таблицю (в кінці статті), додати числа, яким відповідає кожна буква вашого прізвища. Додавати потрібно до отримання простого числа від 1 до 9. Існують тільки три вийнятки, якщо у вас вийшло число 11, 22 або 33 - їх додавати не потрібно, вони мають своє власне значення.

Також читайте: У цікавому положенні: 7 найкращих фільмів про вагітність

1 - неймовірно цілеспрямована особистість. У вас незламний характер і залізна сила волі, саме це дозволяє домагатися бажаних цілей. На вас можна покластися, ви завжди впораєтеся з труднощами і знайдете вихід навіть із, здавалося б, безвихідної ситуації.

2 - ви м'яка неконфліктна людина. Ви легко знаходите спільну мову з людьми і вписуєтесь в будь-який колектив, родичі і друзі вас щиро люблять і цінують за добрий поступливий характер. У вас є талант миротворця, ви з легкістю згладжуєте кути всіх конфліктів і здатні примирити навіть найзапекліших ворогів.

Також читайте: Почались перейми, що робити? Чіткий план дій.

3 - ви творча особистість. Ви володієте неабияким розумом і схильні до творчості, знаючи про це, ви не прагнете це відкрито демонструвати, щоб не викликати заздрість. У вас прекрасне почуття гумору, практично з будь-якою людиною ви можете знайти спільну мову, легко підібравши до неї ключик. Саме тому в будь-якій компанії вам завжди раді.

4 - працьовита людина-практик. Ви звикли і любите багато працювати. Логіка, виваженість і практичність грають вам на руку і допомагають відчувати себе на висоті як в кар'єрі, так і в особистому житті.

Також читайте: Що мама повинна зробити для сина? 15 цінних порад

5 - авантюрист і любитель пригод. Спокій і розмірене життя - це точно не про вас. Ви любите ризикувати, пробувати щось нове і постійно щось змінювати в житті, вам нудно багато років працювати на одній роботі і жити в одній квартирі. Ви звикли експериментувати і отримуєте від цього справжнє задоволення.

6 - вкрай прагматична людина. Ви не розумієте, як це піддатися настрою або миттєвому бажанню, ви звикли все продумувати і планувати на три кроки вперед. Навіть в особистому житті, ви навряд чи будете спиратися на почуття і емоції, випустивши з уваги перспективи, які обіцяють дані відносини

7 - відмінний керівник. Ви з задоволенням освоюєте нові знання і не боїтеся ризикувати, вам подобається керувати людьми, і у вас це добре виходить. Іноді співробітники можуть вважати вас невиправним занудою, адже ви любите копатися в кожній деталі і вивчати все до дрібниць, але таке знання справи приносить прекрасні плоди у вигляді успішного бізнесу.

Читайте також: Кращі сучасні дитячі книги: 3 книги для читання дітям і з дітьми

8 - ви вмієте робити гроші. Для вас немає проблем і складних завдань, адже там, де звичайна людина бачить проблему, ви вже знаєте, як заробити на її вирішенні гроші і вже склали план. Ця геніальна здатність допоможе вам стати дуже успішною і багатою людиною.

9 - невиправний романтик. Ви схильні все ідеалізувати і прикрашати, тому в реальному світі вам досить складно пристосуватися. Вам потрібна поруч людина, яка візьме рішення всіх "земних" питань на себе, а ви будете займатися тим, що у вас найкраще виходить: любити і надихати.

11 - природжений лідер. Ви справжній лідер і ідейний натхненник. Ви легко підіймаєтесь по кар'єрних сходах до самої вершини, але на цьому не зупиняєтеся. Досягнувши максимуму в одній сфері, ви з легкістю переключаєтесь на іншу і успішно досягаєте успіхів.

Читайте також: Що ім'я дитини говорить про її батьків: психологічний портрет мами і тата

22 - прекрасний організатор. Ви можете скласти план організації будь-якого заходу, на вищому рівні провести будь-яку зустріч і переговори, не сумнівайтеся, все пройде ідеально. Ви чіткі і логічні, не розмінюєтесь на дрібниці і завжди можете обґрунтувати кожну свою дію.

33 - ваше покликання - педагог. Ви неймовірно легка і приємна людина в спілкуванні. Ви дуже доступно можете донести людям абсолютно будь-яку інформацію і знайдете підхід абсолютно до будь-кого.

pic