Ось вони довгоочікувані смужки на тесті! Тепер починається нове життя, в якому шкідливі звички поступляться місцем корисним, порожні калорії заміняться корисними вітамінними продуктами, а стресові емоції і тривоги будуть заміщатися позитивом, бо майбутнім мамам позитивні емоції потрібні не менше, ніж вітаміни, білки і вуглеводи.

Просто коктейль з позитиву ви знайдете в чудових добрих фільмах про вагітність, які піднімуть настрій і дадуть цінні підказки на майбутнє.

Трохи вагітна

Вагітність буває запланованою, а буває несподіваною. Зовсім несподіваною. Бен Стоун - 23-річний нероба. Елісон Скотт - молода амбіційна особа, яка працює на телебаченні. Одного разу її підвищили до репортера, і вона вирішила відзначити цю подію з сестрою Дебі в нічному клубі, де і зустріла Бена. Елісон провела з ним ніч, але швидко зрозуміла, що між ними мало спільного. Через 8 тижнів вона дізналася, що вагітна ... Інтрига!

Також читайте: Як відлучити малюка від грудей?

План Б

Головна героїня Зої вже відзначила 30-річчя, у неї свій зоомагазин, життєві принципи, але немає сім'ї. Зате є план. Вона звертається до лікарів, щоб зробити штучне запліднення. Як тільки Зої дізнається, що вагітна, вона зустрічає свою велику любов ...

Ой, мамочки

Ще один фільм про успішну, але самотню панночку, яка наважилася на сурогатне материнство. Як сурогатна мама виступає дівчина з безліччю проблем, нестерпним характером і кошмарним бойфрендом. Чим же все закінчиться?

9 місяців

Молода пара з Сан-Франциско - психотерапевт Семуел і вчителька танців Ребека одружені вже п'ять років. Семуел щиро вважає, що у нього з Ребеккою по-справжньому ідеальна сім'я. Вони в шлюбі вже п'ять років, живуть в гарній квартирі, мають все, що потрібно для безтурботного життя. Звістка про те, що його дружина чекає дитину, шокує, адже тепер потрібно міняти повністю весь уклад життя і шукати новий будинок ... і від кота доведеться позбавлятися. На рішення у Семуела менше 9 місяців ...

Все можливо, дитинко!

Люсі і Сем - ідеальна сімейна пара, але завести малюка ніяк не виходить, хоча до питання зачаття вони поставилися з усією відповідальністю: їх неймовірно насичений графік передбачав заняття любов'ю по шість разів на добу. Що буде з їхньою родиною після перших невдач?

Що чекати, коли чекаєш дитину

5 пар - таких яскравих і таких різних - пов'язані однією обставиною - скорою появою на світ дитини. У кожної парочки є своя унікальна історія. Деякі дуже довго чекали цього моменту і вже практично перестали сподіватися на диво. Для когось це стало випадковістю і буквально поставило в глухий кут. Одна пара нарешті зважилася на усиновлення, щоб відчути довгоочікувану радість батьківства. Одне подружжя чекає двійню і їх це трохи лякає. Одним словом, нудно не буде!

9 місяців строгого режиму

Головна героїня фільму - Аріана, затята феміністка і амбітна кар'єристка. Вона молодий юрист, серйозно відноситься до професії і життя. Ніяких чоловіків, ніякої сім'ї, ніяких дітей - тільки робота і кар'єра - ось базові принципи її життя. Але одного разу при відвідуванні лікаря вона дізнається, що вагітна. Як це могло статися? Хто батько дитини? На ці та багато інших питань їй доведеться відповісти, провівши розслідування у справі.

Від зачаття до народження: Дивовижне тіло

Науково-пізнавальний фільм від Discovery допоможе побачити в найменших подробицях внутрішньоутробну життя маленької людини, починаючи від стадії ембріона і закінчуючи останніми тижнями перед "виходом" у Великий Світ.