Вагітність - хвилюючий час для кожної жінки, але одні намагаються якомога довше приховувати своє цікаве положення, інші ж готові розповісти про це всім, тільки-но побачивши другу смужку на тесті. Як оригінально повідомити чоловікові, родичам і друзям про прийдешнє поповнення в родині?

Побачивши 2 смужки на тесті, жінку настільки переповнюють емоції, що оригінально повідомити не завжди виходить. Але якщо ви хочете, щоб цей чарівний момент майбутній батько запам'ятав назавжди, то постарайтеся трохи потерпіти і повідомити йому більш оригінальним способом. А як красиво і зворушливо розповісти про вагітність батькам і близьким друзям?

Як повідомити чоловікові?

Чоловіки досить непередбачувані і можуть дуже несподівано відреагувати як на сам факт вашої вагітності, так і на сюрприз, тому підбирайте той спосіб, який точно сподобається і порадує вашого чоловіка. Такі варіанти, як пустушка в кишені куртки або кур'єр з пінетками і смугастим тестом підійде романтичним натурам. Але є кілька нейтральний варіантів, які сподобаються практично будь-якому майбутньому татові.

Столик в ресторані. Замовте в кафе або в ресторані столик і попросіть накрити його на трьох, а чоловікові відправте таємниче повідомлення, що до вас приєднається гість. Коли чоловік почне запитувати, хто ж до вас приєднається, попросіть офіціанта принести конверт, в якому буде записка: "Прошу вибачення за запізнення, в небі пробки. Буду через 9 місяців. Лелека".

Також читайте:Кращі сучасні дитячі книги: 3 книги для читання дітям і з дітьми

Печиво з передбаченням. Замовте або спечіть самі китайське печиво з передбаченнями і в кожне вставте записку з фразою "Ти скоро станеш татом". Цей оригінальний і не дуже вигадливий спосіб, підійде навіть для серйозних чоловіків, які не люблять сюрпризи.

Солодкий сюрприз. Замовте коробку тематичних мафінів в рожево-блакитних тонах, нехай на них красуються пустушка, малюсінькі пінетки, тест з двома смужками, написи "мама" і "тато".

Як повідомити батькам?

Батькам можна просто зателефонувати або розповісти, приїхавши в неділю на вечерю, але можна виявити оригінальність і підготувати для них невеличкий сюрприз.

Вам лист. Роздрукуйте фото першого УЗД, наклейте її в красиву тематичну листівку, за допомогою календаря вагітності розрахуйте попередню дату пологів і підпишіть: "Дорогі бабуся і дідусь, буду приблизно (дата пологів)! Чекайте!". Покладіть листівку в білий конверт і при зустрічі вручите своїм батькам.

Також читайте:Хрещення дитини: правила, традиції і прикмети

Футболка з написом. Замовте для батьків футболки з написами "Краща бабуся на світі" і "Кращий дідусь на світі". Такий подарунок розповість про все без слів, вам залишиться тільки приймати поздоровлення і знімати реакцію батьків на відео.

Як повідомити родичам і друзям?

Багато пар вважають за краще приховувати факт вагітності до 12 тижнів, виходячи з того, що перший триместр - найнебезпечніший і результат вагітності часто непередбачуваний. Але ось всі складнощі позаду і можна подумати про те, як повідомляти родичам і друзям про швидке поповнення.

Також читайте:Що ім'я дитини говорить про її батьків: психологічний портрет мами і тата

Старший брат / сестра. Якщо ви чекаєте другого малюка, то, щоб повідомити про вагітність друзям можна для первістка купити футболку з написом "Старший брат / сестра", зробити гарне фото і викласти в соцмережі.

Місце зайнято. Купуйте маленькі дитячі кросівки і поставте біля вхідних дверей три пари взуття: вашого чоловіка, свої та майбутнього малюка і зробіть фото. Таке фото можна розіслати родичам і друзям і чекати поздоровлень.

Там хтось живе. Купуйте маленьку крейдяну дошку або просто візьміть аркуш А4 і намалюйте на ньому стрілку і напишіть дату передбачуваних пологів. Тримайте лист або дощечку так, щоб стрілка вказувала на ваш живіт і попросіть чоловіка вас сфотографувати. Таке фото можна відправити в месенджерах, вручити при зустрічі або розмістити на свій сторінці в соцмережі.