Листопад буде сприятливим місяцем для багатьох знаків Зодіаку. Щоб будь-які починання були вдалими, потрібно робити їх в сприятливі дні. Зірки допоможуть вам успішно прожити листопад.

Плануйте важливі справи і успішно їх вирішуйте відповідно до свого гороскопу на листопад 2018.

Овен

У цьому місяці близькі можуть нав'язливо пропонувати вам свою опіку. Спробуйте відключити емоції, щоб не вступати в конфлікт. Зрештою, вони хочуть вам тільки добра. Сприятливі дні для фінансових вкладень - 18, 19 листопада.

Телець

Цей місяць однозначно можна назвати сприятливим для представників цього знака. Зірки принесуть їм гарний настрій. Можливо, у вашому серці оселиться любов. Ви відчуєте прилив сил і натхнення. Будьте обережні 23 листопада. Хороший день - 13 листопада.

Близнюки

Цей місяць обіцяє Близнюкам постійні конфлікти з рідними і зміни настрою. Не намагайтеся на них зациклюватися. Листопад стане ідеальним місяцем для зміцнення здоров'я. Заплануйте важливі справи 24-25 листопада, удача вам буде посміхатися.

Раки

Раки в листопаді будуть вкрай незадоволені фінансовими справами і можуть постати перед складним вибором зміни роботи або професії. Тільки не вішайте ці проблеми на своїх рідних, інакше не уникнути конфліктів. Займіться спортом, щоб пройти цей період добре. Вдалі дні в листопаді - 24,25.

Лев

Однозначно цей місяць буде одним з кращих в році для Левів. Їх чекають довгоочікувані зустрічі з близькими, море посмішок і обіймів. На роботі керівництво буде заохочувати і, можливо, вас чекає підвищення. Кращий день - 28 листопада.

Діва

В роботі Дівам будуть сприяти зірки. Керівництво помітить всі ваші старання і оцінить по заслугах. З особистим життям можуть бути нюанси. Вдалий день - 3 листопада.

Терези

Лінь Терезам зіграє не на руку, так як листопад для них буде прихильним в кар'єрі. Вони зустрінуть багато потрібних людей, примножать фінансовий стан. Не бійтеся почати нову справу або змінити сферу діяльності, зірки вам допоможуть в цьому. Сприятливі дні - 14, 20 листопада.

Скорпіон

Скорпіонам краще в листопаді берегти здоров'я. Ваші сили закінчуються і потрібно правильно регулювати роботу і відпочинок. Хоча керівництво буде пропонувати вам працювати ще більше. Від цього можете постраждати не тільки ви, але і взаємини з партнером. Успішні дні - 3, 6 листопада.

Стрільці

Зверніть пильну увагу на ваше здоров'я. Якщо ви планували візит до лікаря, не відкладайте його. Зірки допоможуть вам вирішити проблеми з тілом. Здійсніть великі покупки. Сприятливі дні для них - 12, 28 листопада.

Козероги

Для Козерогів цей місяць буде спокійним. Він буде рівним і йти, як по маслу. Що ж, це відмінний місяць розібратися з поточними справами і поліпшити свої фінансові можливості. Вдалі дні для цього - 28, 30 листопада.

Водолії

Відмінний місяць для творчих починань. Муза буде ходити поруч з вами, а вам тільки залишиться ловити всі її ідеї. Вдома ви будете себе почувати комфортно і затишно. Сприятливі дні - 14, 15 листопада.

Риби

Будьте уважні до свого здоров'я, можливі несподівані травми. Навколо вас будуть плести інтриги, не вплутуйтеся в них і місяць пройде спокійно. Вдалі дні - 16, 17 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

5 найнадійніших знаків зодіаку