34 -річна костопільчанка Ірина Антонюк представила Рівненщину на конкурсі "Miss Ukraine plus size".

Маючи пишні параметри 100-89-116, жінка отримала перемогу у номінації "Mrs Ukraine plus size" та друге місце у конкурсі "Miss Ukraine plus size".

За титул найгарнішої змагалися жінки з 26 регіонів України. Головними умовами для учасниць були вік (більше 18 років) та не відповідати стандартним параметрам 90-60-90.

Ірина Антонюк працює дизайнером комп'ютерної графіки та має 9-річну доньку Єву. Жінка розповідає, що потрапила на конкурс випадково. Готувалася всього 2 тижні. Каже, що саме перебування серед учасниць було найбільш приємним за цей період. Усі разом навчались поведінці, позуванню та моделінгу.

На прес-конференції засновниця конкурсу Вікторія Шелько оголосила про старт конкурсу Mrs Ukraine plus size у Рівному. Ірина Антонюк стала його представником.

Засновниця конкурсу Вікторія Щелко каже, що підтримує Ірину: "Я передала весь свій досвід. Передала всі свої секретики".

Зараз костопільчанка готується до конкурсу в Miss world plus size 2018. Представниці пишної краси змагатимуться на Філіппінах з 7 по 11 листопада.

pic



pic



pic