Новонароджені особливо схильні до дії негативу. Їх енергетичні сили ще дуже слабкі. Тому вони потребують додаткового захисту від зла. Ми розповімо вам про 5 оберегів, які допомагають захистити новонародженого малюка.

Амулет малюкові в давні часи виготовляла мати або бабуся. Людина, яка хотіла захистити дитинку, безумовно повинна любити її, щоб не накликати біду.

Ікона в колясці чи в ліжечку

Можна покласти маленьку іконку біля голови малюка. Вона захистить його від негативу і недобрих помислів інших людей.

Замість балдахіна вінчальна фата

Її можна вішати на ліжечко і на коляску від енергії заздрості. Вважається, що вона дуже добре захищає новонародженого, так як фата була на мамі під час благословення шлюбу в церкві.

Оберіг мотанка

Крихітна лялька-мотанка, яку зробить мама, може вберегти малюка від негативу. Тільки ні в якому разі не робіть їй очі. Вважається, що в ляльку з очима можуть вселитися злі духи і нашкодити дитинці.

Як нумерологія імені впливає на долю людини

Оберіг з трав

Трави є потужним оберегом від усіх бід. Зробіть дитині невеликий мішечок з трав. Туди покладіть горобину, чортополох, жолуді, часник, лавровий лист і глід. Це можуть бути гілочки і ягідки. Такий оберіг краще тримати в ліжечку або колясці малюка.

Червона нитка

Червона нитка на зап'ясті добре захищає дитинку від негативу. Вона повинна бути з натуральної вовни. В'язати її може тільки мама, вимовляючи молитву.