У місті Сакраменто Сполучених Штатів Америки з 22 по 27 жовтня проходив чемпіонат світу з пожежного кросфіту "3M SCOTT FIREFIGHTER COMBAT CHELLENGE WORLDS XXVII", в якому брали участь і українські рятувальники. Зокрема, Роман Сильчук та Вадим Петрук з Рівненщини.

Учасниками змагань також були рятувальники із Литви, Польщі, Словенії, Словаччини, Чехії, Франції, Нової Зеландії, Кувейту, Аргентини, Канади та Сполучених Штатів Америки.

Отже, за результатами індивідуальних забігів серед чоловіків, в якому брали участь близько 200 рятувальників, Роман Сильчук зайняв 62-ге місце, Олександр Баран, який протягом свого виступу лідирував, перед фінішом впав разом з манекеном, через що втратив багато часу і в результаті став – 63-м. Вадим Петрук виборов 76-те місце, а Володимир Сковородка – 83-тє.

Серед жінок в індивідуальних змаганнях киянка Оксана Чехмейстренко зайняла 15-те місце серед 40 учасниць.

В категорії "Тандем", Олександр Баран та Володимир Сковородка увійшли в 10-ку найкращих, а Роман Сильчук та Вадим Петрук до 20-ки найсильніших.

Також наша збірна брала участь у естафетних змаганнях, де показала непогані результати серед 25 команд-учасників.

Вітаємо наших рятувальників, які показали чудові результати на чемпіонаті світу та дякуємо за те, що гідно представили нашу країну на змаганнях найвищого рівня!