Зберігши свої ворота "сухими" до перерви, у другому таймі матчу на Закарпатті "Верес" пропустив двічі і поступився "Минаю".

Три очки розділяли "Минай" та "Верес" перед стартом п'ятнадцятого ігрового дня у Групі "А" Другої ліги. Обидві команди мають серйозні амбіції на підвищення у класі. Тому звітний поєдинок мав статус центрального у турі.

"Верес" прибув на Закарпаття за перемогою. Втрата очок у другому поєдинку поспіль означала, що рівняни знову відпустять пелетон лідерів. Господарі - налаштовувалися на гру не менш серйозно. Вони не забули поразку у Млинові у матчі першого кола.

Олег Шандрук, мабуть, зробив висновки з гри проти "Калуша". І місце Олександра Логінова, який той матч провалив, у центрі оборони зайняв Олександр Дубіна. Інша заміна була вимушеною. У центрі поля дискваліфікованого Бориса Орловського замінив Олексій Бондаренко.

Втім, видовищного іскрометного футболу у першому таймі глядачі не побачили. Обидві команди зробили ставку на гру від оборони. До перерви можна згадати хіба вихід віч-на-віч із Максимом Бабійчуком Роберта Гегедоша. Нападник минайців пробив повз нашого голкіпера, але й повз ворота.

Одразу після перепочинку "Минай" знову не реалізував хороший шанс. Максим Бабійчук парирував удар Пиняшка. Смокоровський швидко повернув м'яча під удар Гегедошу, а той метрів з шести на силу пробив вище порожніх воріт.

З третьої спроби Гегедош свій шанс реалізував. Після подачі від кутового прапорця Василь Кобін виграв верхову дуель у Марата Даудова і виконав скидку, хтось із минайців продовжив політ м'яча на дальню стійку, де передачу вже чекав Роберт Гегедош - 1:0.

За п'ятнадцять хвилин господарі подвоїли перевагу. Микуляк дограв епізод до кінця, від лицевої лінії виконав навіс, який у боротьбі з Іваном Гребенюком ударом головою завершив Василь Беца - 2:0.

"Верес" відповів непоганим ударом Олега Маїка зі штрафного. Вдало вибрав позицію у цьому епізоді голкіпер "Миная". Господарі ж могли забити втретє. "Верес" врятувала поперечка воріт Максима Бабійчука.

Повідомляє інформаційна служба НК "Верес" (Рівне ).