Поліцейські затримали нетверезого водія, який скоїв смертельну ДТП у Сарнах і втік із місця події.

Близько о пів на другу ночі сьогодні, 26 жовтня, в дорожньо-транспортній пригоді у місті Сарни загинув 22-річний пасажир «BMW», житель села Цепцевичі.

pic

Слідчо-оперативна група попередньо встановила, що водій автомобіля «BMW-530D» на іноземній реєстрації, 22-річний житель села Цепцевичі, рухаючись вулицею Вишневою у напрямку села Яринівка, виїхав за межі проїзної частини, врізався у бетонний стовп, в результаті чого транспортний засіб перекинувся. Унаслідок ДТП пасажир, 22-річний односелець, від отриманих травм загинув на місці. Кермувальник із місця події втік. У результаті проведених розшукових заходів поліцейські його затримали. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Результат медичного освідування водія — 1,2 проміле.

pic

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль поміщено на територію Сарненського ВП.

pic

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.