В обласному центрі провели регіональний етап Всеукраїнського фестивалю творчості "Барви життя".

Дорослі та діти з обмеженими фізичними можливостями представляли свої таланти у різних жанрах. Зокрема, у вокальному та хореографічному жанрах, театральному, образотворчому та декоративно-прикладному мистецтвах, інструментальному виконанні, авторській поезії. Вихованці гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва покажуть свою творчість на виставці робіт.

У мистецькому дійстві взяли участь представники обласної організації Українського товариства сліпих, клубу учбово-виробничого підприємства УТОС, клубу «Крок» центру інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату. Окрім місцевих на фестиваль завітали учасники із Острога, Клеваня (Рівне нський район), Вараша та Дубно.

Організатори розповідають, що фестиваль для проводиться вже всьоме. Цьогоріч на регіональному етапі учасники представляють 25 номерів. За результатами жюрі буде обрано 3-4 найкращих , які невдовзі зможуть виступити на завершальному концерті у Києві.

"Ті люди, які мають проблеми зі здоров'ям , вони мають зрозуміти, що на цьому життя не завершується. Те, що їхнє життя має подальший розвиток, подальший зміст якраз у творчості" - розповідає Феодосій Васечко, заступник директора Рівне нського обласного центру народної творчості.

Організатори фестивалю розповідають, що невдовзі будуть організовувати концерти учасників фестивалю по різних закладах Рівного, зокрема інтернатах. Де теж потребують уваги дорослі та діти з обмеженими фізичними можливостями.

pic



pic



pic



pic