Ім'я людини впливає на все її життя, визначаючи долю. Але не тільки звучання і значення визначає життя. Число імені впливає на долю не менше.

Нумерологія імені здатна багато чого пояснити про людину: її характер, захоплення, інтереси. Вона також може дати вектор напрямку по життю. Як визначити число імені?

Як дізнатися про своє число?

Долю визначає тільки повне ім'я. За допомогою таблиці вираховуємо номер букви. Далі ви їх плюсуєте до тих пір, поки не вийде однозначне число. Наприклад, ім'я Петро: 8 + 6 + 2 + 9 + 7 = 32, розбиваємо 3 + 2 = 5. Число імені Петро - 5.

1 - А, І, С,

2 - Б, Й, Т, И

3 - В, К, У, Ь,

4 - Г, Л, Ф,

5 - Д, М, Х, Ю

6 - Е, Н, Ц, Я

7 - Є, О, Ч

8 - Ж, П, Ш

9 - З, Р, Щ

1 - Це лідер. Люди під цим числом амбітні, оригінальні, у них повно енергії, вони хоробрі і завжди розраховують на себе. Вони легко знаходять рішення в складних ситуаціях. Вони - природжені дипломати за своєю натурою. Під таким числом ходять керівники, директора, бізнесмени.

2 - Активна людина. Але тільки в тому випадку, якщо знаходить свою половинку. Ці люди створені для сім'ї. Це командні гравці і хороші працівники. З них виходять хороші вчителі, психологи, вчені, музиканти і танцівники.

3 - «Трійки» - талановиті люди, які обожнюють бути в центрі уваги. Вони хочуть бути поміченими. Вони - творчі, оптимістичні, оригінальні, дружелюбні. У них багато друзів, без них вони відчувають себе нещасними. Серед них багато співаків, дизайнерів, ораторів і священнослужителів.

4 - Практичний, спокійний і терплячий чоловік ходить під заступництвом цієї цифри. Вони - акуратні по життю, люблять режим, але в екстремальних ситуаціях надійні. Серед них є хороші вчені, електрики, малярі, керуючі та музиканти.

5 - «П'ятірки» люблять свободу в усьому. Вони не бояться змін, ведуть активний спосіб життя, постійно розвиваються і йдуть вперед. Це прекрасні актори, юристи, журналісти та соціальні лідери.

Як залучити удачу: 6 простих кроків

6 - Відповідальні, справедливі любителі правди. Вони на собі відчувають соціальну несправедливість і всіляко борються з нею. Вони люблять доводити все до ідеального стану. Вони приймають розумні рішення і допомагають знайти вихід з важкої ситуації. Серед них є відмінні соціальні працівники, письменники, декоратори і конструктори.

7 - «Сімки» обожнюють нові знання. Вони - збирачі наукових фактів і любителі ділитися знаннями з іншими. Вони люблять самотність. Серед них багато філософів, викладачів, астрологів, юристів і банкірів.

8 - Люди під цією цифрою чекають поваги і визнання. Вони постійно заробляють авторитет своїм розумом. При цьому вони хочуть не просто слави, а й матеріальної вигоди. Серед них багато фінансистів, брокерів, експертів по комерції, адміністраторів.

9 - Людина-гармонія. Вони - спокійні, люблячі люди. Вони йдуть від конфліктів і уникають їх. Вони можуть працювати вчителями, лікарями, юристами, акторами.