Сьогодні, 19 жовтня, близько 40 співробітників Служби порятунку Рівненщини здали кров в обласній станції переливання для онкохворих дітей, що перебувають на лікуванні у відділенні онкогематології Рівненської обласної дитячої лікарні.

Успішно пройшовши медичний огляд та заповнивши усі необхідні документи, кожен рятувальник здав по 450 мл. крові, загалом це майже 18 літрів. Для рівненських бійців ДСНС є вже доброю традицією бути частими гостями станції переливання крові, адже врятувати життя людині можна не лише своїми професійними діями, але й участю у благодійній акції. «Якщо ми можемо допомогти, то повинні це зробити: адже немає нічого більш ціннішого, ніж людське життя. Ми дуже сподіваємося, що наша кров допоможе діткам якнайшвидше одужати», – наголосив начальник Головного управління ДСНС у Рівне нській області генерал-майор служби цивільного захисту Сергій Крук.

Також приємний момент, було вручено посвідчення Почесного донора України начальнику навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Рівне нській області підполковнику служби цивільного захисту Роману Пелеху.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Повідомляє Головне управління ДСНС у Рівне нській області.