Користь м'яса для організму не піддається сумніву: недостатнє вживання жирів, холестерину і цінних мікроелементів, якими багате м'ясо, підвищує ризик дістати алергію, депресію і навіть рак. А що вже говорити про жіноче здоров'я! Отож,до вашої уваги 4 види м'яса,які представлені нижче, найбільш корисні для жіночого організму.

М'ясо кролика є одним з найбільш дієтичних, саме тому ми винесли його на перше місце нашого списку. Щедре джерело білка і корисних мікроелементів, цей продукт варто вживати регулярно, особливо жінкам. Кролятина допомагає швидко вгамувати голод, не провокуючи появу зайвих кілограмів, а тому є продуктом № 1 для дієтичного харчування з ухилом в бік здоров'я і краси.

pic

Яловичина популярна через свою низьку калорійність, мінімального наявності жиру і високий вміст заліза. До речі, найкращим джерелом заліза вважається яловича печінка, систематичне вживання якої є відмінною профілактикою анемії і захворювань серцево-судинної системи. У соковитому шматку яловичини оселився весь спектр вітамінів групи В, вітаміни A, C, E, K, PP, а також еластин і колаген. Вживання яловичини допомагає заповнити запаси колагену природним шляхом, запобігаючи тим самим утворення зморшок, повертаючи шкірі еластичність і пружність. До того ж вживання м'яса великої рогатої худоби сприятливо позначається на роботі шлунково-кишкового тракту і знижує кислотність.

pic

М'ясо курки - частий інгредієнт дієтичних страв і дуже корисний продукт для жіночого організму. Дієтологи радять жінкам з підвищеним рівнем холестерину сміливо налягати на куряче м'ясо, адже цей продукт захищає від розвитку серцево-судинних захворювань, а також добре позначається на роботі нервової системи.Курятина не менше корисна жінкам, які страждають від безсоння, постійних стресів і навіть депресії. У курячому м'ясі практично немає вуглеводів, зате багато білка, вітамінів і корисних мікроелементів, які добре впливають на здоров'я і красу зрілої жінки.

pic

Індичка Приготування ніжного і зовсім нежирного м'яса індички не вимагає від господині особливих кулінарних навичок, а приготувати з нього можна багато смачних страв: індичку смажать, тушкують, запікають, додають в дієтичні салати і фарширують овочами і фруктами. Індиче м'ясо містить вітаміни А і Е, куди більше натрію, ніж в яловичині або телятині, і стільки ж фосфору, скільки і в рибі. Словом, незамінний продукт для жіночого організму.

pic

Якщо ти хочеш мати красиву, еластичну шкіру без зморшок, сяюче волосся і міцні нігті, здорову нервову систему і відмінне травлення, вибери найбільш відповідний тобі вид м'яса, їж із задоволенням і будь здорова!