Вітальня - має бути не тільки комфортною і затишною кімнатою, але і ефектною декорацією для сучасного життя.

1. Ефекти, створені за допомогою фарби, - це один з робочих прийомів створення цікавого інтер'єру. Для цього потрібно небагато - фарба і кисть або валик, а також малярний скотч. За допомогою фарби можна виділити архітектурні особливості простору, його переваги і приховати недоліки.

2. Мікс принтів,- це відразу робить інтер'єр більш складним і продуманим. Наявність відразу декількох активних малюнків не означає, що інтер'єр буде здаватися недоладним - головне, не використовувати близько принти однієї тематики. Що це означає? Не варто поміщати диван в квіточки під стіну, обклеєну шпалерами з квітковим візерунком. Набагато елегантніше буде виглядати поєднання різних візерунків: квітів - з геометричними візерунками, абстракції - з етнічними.

pic 3. Шпалери з великим принтом - відмінний матеріал для створення акцентної стіни. Будучи використаними на всіх стінах приміщення, такі шпалери перевантажили б кімнату будь-яких розмірів, але будучи обмеженими всього лише однією стіною, стануть дуже ефектною прикрасою інтер'єру. Щоб принт не видався чужорідним, підтримайте його колірне рішення меблями і декором відповідних відтінків.

9 речей, які повинні бути в кожній спальні

4. Монохромний інтер'єр - простий спосіб зробити вітальню незабутньою. Максимального ефекту можна досягти, вибираючи не нейтральні тони, а соковиті кольори, наприклад, яскраво синій. Не забудьте внести предмети іншого відтінку, щоб злегка розбавити і освіжити отриману гаму. З цією роллю відмінно справляються картини, штори, декор.

5. Не забувайте про п'яту стіну - стелю, адже це додаткова площина, яка дозволяє проявити креативність. Кольорова стеля або стеля, обклеєна шпалерами з цікавим принтом, - все ще не стандартне рішення, яке може стати позитивною особливістю вашого інтер'єру.



pic

6. Яскравий килим - ідеальний акцент для тих, хто не хоче прив'язуватися до одного стилю або кольору надовго, адже його легко поміняти. Килим дарує комфорт і тепло під ногами і допомагає ненав'язливо виділити зону у відкритому просторі.

7. Незвичайні штори - з текстилю з вираженою фактурою або з особливим кольоровим ефектом (омбре) - ще один простий спосіб зробити вітальню стильною. Ефект омбре стане особливо корисним в інтер'єрах, де стіни по висоті пофарбовані в кілька відмінних відтінків, а фактурні тканини - для суворих мінімалістичних інтер'єрів, які хочеться зробити трохи затишніше й тепліше.