Рівнянка Інна Борунова підкорила журі інтернаціонального конкурсу Mrs Universe Carpathia 2018.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook Національний директор Mrs Beautiful Women Universe, "Місіс Всесвіт Україна 2017" Юліана Короченцева:

"Пишаюсь, що саме українка Инна Борунова (Inna Morato) отримала інтернаціональний титул Mrs Universe Carpathia!

Більш того, володарка титулу Mrs Universe Romania Anuta Protoaie - також українка з румунським корінням!

ІННА БОРУНОВА - дизайнер неймовірних суконь Inna Morato. Вона з дитинства мріє підкорити світ й крок за кроком йде до успіху, долаючи життєві перешкоди та докладаючи титанічних зусиль.

Нарешті вона має можливість продемонструвати всьому світові свої творіння.

Фантастична фінальна сукня власного дизайну, зшита особисто Інною, підкорить світ та здійснить її дитячу мрію," - написала Юліана Короченцева.

Mrs Universe Carpathia - це конкурс краси серед жінок Чехії, Словаччини, України, Угорщини, Польщі, Румунії, Сербії та Австрії, тобто країн, яких об'єднують Карпати.

Інна Борунова рівнянка, дизайнер. Має власний салон та торгову марку весільних суконь.

Сама переможниця коментувати титул не квапиться, до офіційного затвердження оргкомітетом Місіс Всесвіт. Та поділилася радістю у соцмережі:

До речі, конкурс краси для перший. Вона була учасницею "Міс Рівне нщина 2013".

У 27 років Інна Борунова отримала медаль – “Орден королеви Анни Ярославни «Честь Вітчизни» заснований рішенням конгресу ділових наукових і творчих спілок України в 2008 році на честь дочки князя Ярослава Мудрого до тисячоліття від дня її народження. Належить до категорії найвищих суспільних нагород, її вручають з відповідними протокольними почестями під державним прапором України в присутності озброєної військової почесної варти в супроводі Національного президентського оркестру Міноборони України.”

Фото зі сторінки Інни Борунової в Instagram