Керівники релігійних організацій краю, військові, службовці, члени сімей Героїв Небесної Сотні, народні депутати України, а також керівництво Рівненської області та міста взяли участь у другому Молитовному сніданку Рівненщини.

Розпочався духовний захід із спільного вітання митрополита Сарненського і Поліського Анатолія, архієпископа Рівне нського і Острозький Іларіона, єпископа Рівне нського і Волинського Гавриїла. Після чого учасники духовного заходу спільно проголосили молитву «Отче наш» і «Боже, нам єдність подай!».

«Молитовний сніданок є свідченням того, що ми покликані звертатися до Бога за мир, спокій та державу. Присутність трьох владик найбільших православних конфесій в Україні є свідченням того, що ми сьогодні не тільки говоримо про єдність, але і робимо одну спільну справу. Сьогодні ми хочемо найбільше говорити про те, що нам болить – про єдину церкву», - зазначив Архієпископ Рівне нський та Острозький Іларіон.

Духовний захід об’єднав представників усіх релігійних конфесій. Православні, греко-католики, римо-католики і протестанти зібралися, аби спільно підтримати традицію, яка існує в парламентах понад 100 країн світу.

А ще Молитовний сніданок гармонійно доповнили музичними творами у виконанні Наталії Боярської та «Золотого колосу» Волинської області.

Нагадаємо, нещодавно була відновлена робота Ради християнських церков області. Духовенство, керівництво області та усі бажаючі будуть зустрічатися на постійній основі першого вівторка щомісяця під час так званих «духовних ранків». Мета цих зустрічей – вивчення Книги Книг на спілкування на біблійні і актуальні у суспільстві теми.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.