Депутатів Вараської міської ради, які регулярно не відвідують сесії міської ради, просять "звільнити місце" для більш свідомих.

Відповідну петицію зареєструвала Ольга Цьомах.

Зокрема, у тексті йдеться:

"Протягом тривалого періоду Вараська міська рада знаходиться у кризовому стані, який проявляється не лише у відсутності порозуміння між депутатами, але і невідвідуванням ними сесій міської ради, що призводить до їх неможливого проведення, або реального і конструктивного прийняття рішень стосовно життя і розвитку міста.

Ми, мешканці-виборці міста Вараш, звертаємось до тих депутатів, в яких, можливо, змінились життєві обставини або погляди та пріорітети і вони не можуть або не хочуть відвідувати сесії Вараської міської ради, скласти депутатські повноваження і мандати та дати можливість стати депутатами наступним за списками кандидатам, які будуть сумлінно виконувати депутатські обов’язки.

Доведіть таким чином свою чесність, бажання добра своєму місту, що йшли в депутати з думкою про мешканців, а не про себе, що не тримаєте свій голос для продажу на окремі питання, що не існуєте депутатами заради своїх особистих інтересів. Проявіть свою гідність і зацікавленість в розвитку міста.

Якщо проаналізувати відвідуваність депутатами сесій Вараської міської ради 2018 року по протоколам, які є доступними на офіційному сайті Вараської міської ради, то дане звернення стосується:

Анощенко Тетяна Богданівна Антипець Олена Демидівна Ковбасюк Микола Миколайович Конопелько Катерина Володимирівна Куц Ігор Валерійович Назарчук Оксана Михайлівна Павлусь Руслан Олександрович Чех Олександр Леонідович

В залежності від кількості підтримки мешканцями даної петиції, ви, шановні депутати, матимете можливість почути виборців, які вам довірили вплив і керування містом.

Кількість пропусків 2018р. з 14 скликаних сeсій в додатку."

А також додали повний список відвідуваності депутатів.

pic

До кінця збору підписів залишилося 10 днів. Для того, щоб петиція була розглянута міською радою, вона повинна набрати 100 голосів.